Prima pagină » Cancan » Noi predicții cutremurătoare făcute de astrologul de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus

Noi predicții cutremurătoare făcute de astrologul de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus

09 dec. 2020, 12:25,
BZI.ro, în Cancan

Noi predicții înspăimântătoare făcute Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prezis anul trecut pandemia de coronavirus. Totul se întâmplă după ce în India a apărut o nouă boală misterioasă.

Predicţii şocante făcute de Abhigya Anand, astrologul de 14 ani, după ce în India a apărut o nouă boală misterioasă. În plină pandemie de coronavirus, această nouă afecțiune a alertat autorităţile din respectiva țară. India este una din ţările grav afectate de coronavirus, încă de la începutul anului. Cu toate acestea, de parcă nu era de ajuns, o nouă boală misterioasă a apărut în sudul statului indian Andhra Pradesh.

Predicții făcute de astrologul de 14 ani care a prezis noul coronavirus

Medicii sunt în alertă după ce sute de persoane au ajuns la spital cu simptome bizare. Toate acestea aparțin unei boli pe care medicii nu ştiu unde să o plaseze. Astfel, bolnavii au convulsii și senzații de arsuri în zona ochilor, greață și chiar inconștiență. Cu toate acestea, bolnavii au fost testaţi pentru noul coronavirus, iar rezultatele au fost negative. Așadar, a fost eliminată orice legătură între boală şi COVID-19.

Pe de altă parte, Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, cel despre care s-a spus că ar fi prevăzut încă din vara lui 2019, pandemia de coronavirus care a lovit întreaga planetă, are veşti proaste. Într-un video recent, în care face predicţii astrologice, Abhigya Anand vorbeşte despre cicluri planetare repetabile până în aprilie 2021. Acestea ar putea aduce o altă catastrofă, ce poate fi reprezentată chiar de o nouă boală, dar şi de dezastre naturale. Și ne putem gândi aici la cutremur, taifun sau inundații.

Așadar, omenirea se va confrunta cu o perioadă dificila și anul viitor. Iar toată această perioadă ar ține, potrivit tânărului astrolog, până în noiembrie 2021. Atunci Jupiter se „eliberează”.

Vom scăpa de necazurile planetare, iar viața va intra în normal, cel puțin în unele zone”, a spus Abhigya Anand.

Ce spune Abhigya Anand despre vaccinul anti-COVID

În altă ordine de idei, Abhigya Anand a fost întrebat de fanii săi ce părere are despre vaccinul anti-COVID. Astrologul de 14 ani a explicat că nu ştie ce eficienţă va avea acesta şi dacă nu vor fi grave reacții adverse.

Chiar şi cel mai simplu vaccin a fost testat cel puţin 3 ani pentru a se vedea cum functionează”, a spus Abhigya Anand.

Și totuși, unele predicții făcute de astrologul de 14 ani care a prezis noul coronavirus par să se fi adeverit. Adolescentul este contestat de mulți alți specialiști din întreaga lume, dar totuși are și numeroși adepți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *