Prima pagină » Actualitate » Noi peripeții din vacanța de lux a președintelui. Carmen Iohannis, balans pe ritmuri africane sau dansul ploii în Kenya?! – VIDEO

Noi peripeții din vacanța de lux a președintelui. Carmen Iohannis, balans pe ritmuri africane sau dansul ploii în Kenya?! – VIDEO

16 nov. 2023, 14:20, 12 ,
în Actualitate

Imagini video cu vacanța, pardon, călătoria de lux/diplomatică în Africa a cuplului prezidențial din România. Klaus Iohannis se află astăzi, 16 noiembrie la Liceul de fete Uthiru din Kangemi și susține că totul este „pentru o educație incluzivă și calitativă”, făcând și o donație prin programul de asistență pentru dezvoltare. Adevărul este că programul său de guvernare „România educată” a dat rezultate excepționale, încât își permite să promoveze învățământul de calitate și pe tărâmurile africane. Dar, vremea este prielnică, transportul se desfășoară în condiții de lux, cazare, mâncare și program artistic de top, safari de 1600 euro de persoană… Ce-ți poți dori mai mult de la ultimele luni de mandat?

De asemenea, la evenimentul de inaugurare a fost organizat un dans tradițional în care un grup de fete a dansat cu soția președintelui (minutul 1.40).

„Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de fete Uthiru din Kangemi și să inaugurez donația făcută prin intermediul programului nostru oficial de asistență pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm asupra implementării proiectelor la nivel local, pentru o educație incluzivă și calitativă”, arată un mesaj publicat pe rețeaua socială X.

Safari în Africa pe banii românilor

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost miercuri în safari în Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service.

Administraţia Prezidenţială, deși nu avea în program vizita în Parc până la apariția imaginilor, a transmis, la scurt timp după, că „în cadrul vizitei de stat în Kenya, similar altor şefi de stat, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de partea kenyană să viziteze Parcul Naţional Nairobi, care este unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată”.

Joi, Iohannis urmează să ajungă în Tanzania, în cadrul turneului său african, scrie presa din această țară, transmițând că șeful statului va fi în vizită timp de patru zile. Șeful statului va merge inclusiv în zonele turistice din Zanzibar – Stone Town, partea antică a orașului Zanzibar și casa lui Freddie Mercury.

Oficial, Klaus Iohannis n-a fost în vacanță, ci la o întâlnire cu ministrul pentru protejarea naturii din Kenya

Comentarii
  • Sa va ia dracu pe amandoi, la puscarie criminalilor amandoi pentru tradare de tara, furtul banilor publici si multe alte golanii. Dansul mortii sa- l dansati pana krapati amandoi,matracuca si matracucul.

  • am votat Iohannis in 2020, daca stiam ca e asa mare fan TURISM o votam pe Dancila. cred ca e cel mai mare plimbaret presedinte din istoria Romaniei. cica ne costa „dulapul” 100.000 EUR pe zi cu deplasarile sale.

    Din 2016, Administrația Prezidențială a cheltuit următoarele sume de bani pentru deplasările externe:

    2021 – 7,899,252.55 de lei (1,5 milioane de euro)
    2020 – 3,103,378.16 de lei (620 de mii de euro)
    2019 – 10,839,246.03 de lei (2,1 milioane de euro)
    2018 – 6,319,429.25 de lei (1,2 milioane de euro)
    2017 – 6,347,806.78 de lei (1,2 milioane de euro)
    2016 – 6,111,395.77 de lei (1,2 milioane de euro)

  • Sa dus pînâ în africa ca sâ vadâ cum se balanseazâ nișt fete –iar curaliția mea ciordacâ eșuarâ propagheazâ câ nu sînt bani pentru populime––ha ha ha –vam. eșuat–-

  • În cazul acestor specimene,. nesimțirea a atins copte astronomice! Doamne. c=nd se duuuc la dracu-n praznic?

  • Tradatorul asta nu trebuie sa termine mandatul,inca un an este dezastru total. Trebuie dat jos, judecat pentru inallta tradare,si la puscarie, sa ne dea banii inapoi 15 milioane de euro sau mai mult cheltuiti de tradatorul asta johannis pe excursiile cele mai luxoase. Fura din banii astia la buzunarul lui, din fiecare iesire externa de lux johannis isi trage bani lla buzunar,nu – l controleaza nimeni,totul este secret, nu depune documente jusficative ale cheltuielilor si chiar daca ar depune cheltuielile sunt foarte exagerate, umflate isi trage bani la buzunaaaar. S- a plictisit criminalul johannis , a trantit Romania in prapastie,se distreaza,plictisit si asteapta finalul mandatului.ASTEAPTA SA – TI TERMINI MANDATUL LA CATUSE CRIMINAL ORDINAR,!!!

  • spitalele nu au bani si asta se plimba prin africa in vacanta, din cauza lui mor oameni ca nu medicamente

  • Carmen= dansul pulii in Africa. Tu-ti Dumnezeii Mă-tii de Iohannis si sa-mi vag eu cucu in mumă-ta de rapanos

  • Ce cretini acest IohAnus. Carmen e o cwrva penala , Klaus e gay…. E pasivul 😯🤔😎

  • Daca raman amandoi acolo pe post de urangutani Romania are de castigat.
    Ori Leii sunt bine hraniti acolo, ori si Leii stiu ca sunt clone si au gust rau si li se face greata cand se apropie de ei.
    Nici Leiii nu mai sunt ce erau odata: puneau gheara pe ei si-i dezosa ca pe Pastravi, si scapam si noi de doua Belele. Avem ghiniooon…

    Intalnirea dintre Xi si Bideu Leguma s-a incheiat cu FALIMENTUL SUA IMINENT
    intr-un viitor foarte apropiat ! Explozia intarziata va fi planetara !
    Vom matura dolarii de pe strada !

    Pentru a preveni FALIMENTUL IMINENT al SUA Company, guvernatorul Californiei a fost in China sa-i propuna lui Xi preluarea de catre China a statului California in contrapartida datoriei pe care SUA Company a facut-o in ‘72 cand a imprumutat mii de tone de aur de la chinezi pentru a face din Dolar o moneda forte. Dolarul a devenit puternic, dar in fiecare an SUA Company a platit rata catre China.
    Ca sa vezi cum ,,marea democratie’’ capitalista, blablabla, s-a imprumutat de la o tara comunista ca sa devina o superputere. Adica un fel de viagra naturala…
    Totul a mers uns pana cand CIA a programat falsa pandemie cu arma militara antena 5G, cand a trebuit sa plateasca toti criminalii din politichie si ZOILE din Mass-media ca sa manance acelas RAHAT satanist. CRIMINALII au fost platiti fara numar, fara numar si banii s-au imputinat.
    In plus, razbelul din Satania poponarului Zelensky nu era in plan, asa ca banii s-au dezintegrat si rata catre China nu a mai fost platita la timp. In ultimul an SUA Company a neglijat plata imprumutului al carui termen s-a incheiat, si a folosit banii de inmormantare pentru razbelul nazist ucrainian, pentru ADRENOCROM si pentru a plati politrucii CRIMINALI sa bage alte frici in propriile popoare, precum si in crearea a sute de clone facute multor satanisti de vaza si unor TRADATORI ca ZoiAnus si tzatzei sale Carmen – IDIOTI FOLOSITORI.
    Acum a fost randul lui Xi sa mearga in SUA Company ca sa faca actele de predare-primire a statului California. La intrunirea dintr-una din cele opt locatii in care s-a construit replica interioarelor importante din Casa Alba, care este inchisa si pazita din ianuarie 2021, au fost prezente si una din clonele paduchiosului Blinken si o clona a paduchioasei déjà spanzurata Janet Yllen, sefa Trezoreriei ; adica trei clone Deep State voiau sa pacaleasca un chinez inalt.
    Ministerul chinez de externe notează că „Statele Unite au luptat sau au fost implicate militar cu aproape toate cele 190 de țări recunoscute de Națiunile Unite, cu doar trei excepții.
    Cele trei țări au fost „cruțate” pentru că Statele Unite nu le-au găsit pe hartă.”
    Chinezii au spus clar că SUA trebuie să „renunțe la aroganța și prejudecățile și să renunțe la practicile sale hegemonice, dominatoare și de agresiune”.
    China propune „un nou model de relații de la stat la stat, care să prezinte dialog și parteneriat, nu confruntare sau alianță”.
    Societatea Dragonului Alb i-a avertizat pe chinezi să nu încheie niciun fel de înțelegere cu KM și filiala lor corporativă din SUA. KM le va spune chinezilor tot ce vor să audă și apoi le va înjunghia pe spate de îndată ce vor avea ocazia. În schimb, au fost sfătuiți să lase actualul sistem KM să explodeze și să aștepte ca pălăriile albe să curețe mizeria.
    Rezultatul oficial nu a fost dat publicitatii, dar asa-zisa vorba fara rost a lui Bideu Leguma arata ca intelegerea nu s-a parafat, urmand ca SUA Company sa intre in FALIMENT.
    Altfel cum poti descifra vorbele Clonei Bideu Leguma, care intrebat fiind dacă, după întâlnirea bilaterală cu Xi, încă îl mai privește pe omologul său chinez ca pe un „Dictator”, fără să se uite la hârtii, Biden a confirmat cu seninătate: „Uite ce e, este (dictator). Este dictator în sensul că e tipul care conduce o țară care este o țară comunistă, bazată pe o formă de guvernare total diferită de a noastră.”.
    O alta dovada clara ca SUA Company este déjà istorie, este reactia clonei Blinken care se uita mirat la Mosh Leguma care este fericit, schimband priviri de clona ingrozita pana la lacrimi, cu clona paduchioasei spanzurate Janet Yllen.
    Priviti cum Blinken isi sterge lacrimile iar Mosh Leguma este deja in lumea umbrelor si danseaza pe cazan, fericit ca nu l-a prins zapada deasupra si sta la caldurica.
    Ti se rupe sufletul de larmile criminalului paduchios Blinken care stie ca il asteapta streangul ca pe multi altii.
    Blinken original se ascunde pe undeva prin Polonia, dar nici pe alta planeta nu are cum sa se ascunda de Curtea Martiala Internationala. https://twitter.com/i/status/1724877989978980393

  • Băi, in sfarsit ceva bun!. Va dati seama ca la anul nu vom mai avea seceta, ca ne transmite dna Johannis invatamintele acumulate despre dansul ploii ?

  • Dna johannis spui tu ? O sa fie mare doamna in curand cu bagajele facute in graba, fugiti amandoi cu kurul gol. Toti banii care i – a furat johannis sunt in conturi in alte tari ,ei vor duce o viata de lux si dupa fuga. Inteligent ar fi sa reusim sa – i incatusam aici.

  • Acum e clar ca Viorica era mai buna decat John. Cine ar fi crezut ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *