Prima pagină » Local » Noi oportunități de zbor la Aeroportul Internațional Iași! Ryanair va opera curse din capitala Moldovei

Noi oportunități de zbor la Aeroportul Internațional Iași! Ryanair va opera curse din capitala Moldovei

18 mart. 2022, 07:20,
Livia Zăbrăuțanu în Local

Numărul zborurilor operate de pe Aeroportul Internațional Iași au crescut semnificativ în ultima perioadă, estimările făcute de către directorul general al aerogării ieșene, Romeo Vatră, adeverindu-se. Pe lângă numeroasele rute redirecționate din Chișinău spre Iași, au apărut noi curse din Iași spre orașe mai mari, puncte de legătură, precum Istanbul. Astfel, conducerea aeroportului anunță noi parteneriate cu mari companii aeriene care doresc opereze zboruri de la Aeroportul Iași.

Mai multe companii aeriene din Europa își doresc să colaboreze mai nou cu aerogara internațională din Iași.

Directorul general, Romeo Vatră, susține că cererile multiple care vin partea firmelor demonstrează tot mai mult faptul că aeroportul este cunoscut pentru buna imagine și colaborare, orice firmă aeriană ajunsă în România dorindu-și să colaboreze și cu Aeroportul Internațional Iași.

chestionar de completare oportunitati de calatorie

Compania aeriană Ryanair va opera zboruri de la Aeroportul din Iași

Noi oportunități de zbor la Aeroportul Internațional Iași. Romeo Vatră: ,,Nu avem platforme câte avioane am vrea să fie!”

 chestionar de completare oportunitati de calatorie

Prin chestionarul lansat de conducerea aeroportului, pasagerii pot propune noi rute de zbor

În cadrul unei conferințe de presă a Consiliului Județean (CJ) Iași, conducerea Aeroportului Internațional din Iași a declarat că mai multe companii aeriene își doresc să colaboreze cu aerogara ieșeană, aceasta fiind cunoscută pentru buna relație pe care o are în general cu pasagerii și companiile care oferă servicii de zbor.

Astfel, Compania Aeriană Ryanair ar putea opera curând zboruri la Iași, conform lui Romeo Vatră, directorul general al aerogării.

,,Am fost contactat de compania Ryanair și urmează să avem discuții pe care să le fructificăm. Avem discuții și cu cei de la LOT Polish Airlines pentru cursa spre Varșovia, existând șansa să avem și alte curse operate. Cu Wizz Air întărim relația și cât de curând vom avea întâlniri cu cei de la vârful companiei”, a precizat directorul general al aeroportului.

Multiplele companii care îți doresc să aibă un parteneriat cu Aeroportul Internațional Iași vin în urma colaborării din ultima perioadă cu firma HiSky.

,,Avem de asemenea colaborări bune cu HiSky. Avem resurse limitate totuși în acest moment, nu avem platforme câte avioane am vrea să fie! Nu vă ascund faptul că am mai avut și solicitări din partea altor companii, cu ar fi FlyOne”, a afirmat Romeo Vatră.

o multime de oameni in aeroport

Numărul zborurilor de la Aeroportul Iași a crescut în ultimul an

Ieșenii pot călători unde își doresc! Aeroportul Iași publică un chestionar pentru propuneri de zboruri

 un afis cu o locatie spre Istanbul

Ruta Iași-Istanbul este printre cele mai noi de Aeroportul Iași

Oportunitățile de călătorie de la Aeroportul Iași par a fi în număr crescut anul acesta, noi curse de zbor fiind planificate atât pentru primăvara, cât și pentru vara anului 2022. Conducerea aerogării vine cu o propunere în acest sens pentru a afla care sunt noile destinații pe care pasagerii care trec pragul aerogării doresc să le viziteze.

Astfel, echipa de coordonare a aeroportului a lansat un chestionar în care pot fi menționate noi rute care ar putea fi disponibile la Aeroportul Iași, legături cu alte orașe mai mari ale lumii și rute interne de zbor spre alte orașe ale țării.

Începând cu luna iunie, mai multe rute spre orașele mari ale lumii fiind introduse. Chestionarul lansat de către conducerea aerogării include câmpuri în care pot fi introduse mai multe opțiuni pentru potențiale rute de zbor, cât și câmpuri care solicită date demografice, în vederea identificării publicului țintă.

,,Pentru că părerea voastră contează, vă invităm să completați #chestionarul din linkul atașat, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine modul în care putem regândi strategia de diversificare a portofoliului de #rute, în funcție de opțiunile pasagerilor”, este mesajul oferit din partea administrației aerogării, metoda chestionarului fiind o cale de oferi pasagerilor noi oportunități de zbor de la Aeroportul Internațional Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024