Prima pagină » Local » Noi locuri de parcare pot fi închiriate în cartierele din Iași! Lista completă a zonelor vizate din oraș
Noi locuri de parcare pot fi închiriate în cartierele din Iași! Lista completă a zonelor vizate din oraș

Noi locuri de parcare pot fi închiriate în cartierele din Iași! Lista completă a zonelor vizate din oraș

24 aug. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Mai multe locuri de parcare vor fi scoase la închiriat în cartierele din Iași. Primăria Iași va scoate la mezat în cursul lunii septembrie 2021 câteva spații în parcările de reședință din municipiu. Procedurile se vor desfășura de la distanță, prin telefonul mobil

Municipalitatea ieșeană va organiza mai multe licitații pentru închirierea unor locuri de parcare în cartierele din municipiu. Procedurile respective vor fi organizate la începutul lunii septembrie 2021, prin aplicația de telefonie mobilă WhatsApp. Licitațiile vor fi derulate prin Serviciul Administrare Parcări din cadrul Direcției Exploatare Patrimoniu (DEP), organism aflat în subordinea Primăriei Iași. Vizate sunt zone precum Canta, Tătărași, Nicolina, Independenței, dar și Socola. În ultima perioadă, DEP a organizat și alte proceduri asemănătoare în cartierele din municipiul Iași.

Locuri de parcare închiriate în Canta și Tătărași

Primăria va scoate la închiriat locuri de parcare în data de 2 septembrie 2021, în zona cartierului Canta, dar și în cartierul Tătărași. Prima licitație vizează strada Canta.

„În data de 2 septembrie 2021, de la ora 9:30, prin aplicația WhatsApp, se va derula licitația pentru închirierea locului de parcare cu numărul 3, situat în parcarea de reședință din strada Canta, nr.23. Drept de participare la licitație au locatarii din blocul 503. Data limită de depunere a dosarelor este 31 august 2021, până la ora 13:00”, au precizat cei de la Primăria Iași.

În aceeași zi, va fi organizată o licitație și pentru un loc în zona Oancea din cartierul Tătărași.

„În data de 2 septembrie 2021, de la ora 10:00, prin aplicația WhatsApp, va avea loc licitația pentru închirierea locului de parcare numărul 5. Acesta este situat în parcarea de reședință din strada Oancea, nr.16. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile 353 și 354. Data limită de depunere a dosarelor este 31 august 2021, ora 13:00”, au mai menționat reprezentanții municipalității ieșene.

Locuri de parcare în Nicolina și Independenței

Municipalitatea va organiza o altă licitație pentru locuri din strada Sălciilor, cartierul Nicolina.

„În aceeași zi, de la ora 10:30, de asemenea prin aplicația WhatsApp, va fi organizată o altă licitație pentru închirierea unor locuri de parcare. Este vorba de licitația pentru locurile cu numerele 6, 10, 11 și 12, situate în parcarea de reședință din strada Sălciilor, nr.15. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile 822, 823 și 824. Data limită de depunere a dosarelor este 31 august 2021, ora 13:00”, au transmis cei de la Primăria Iași.

În plus, în aceeași zi va fi organizată o altă licitație și pentru locuri din zona bulevardului Independenței.

„În cursul zilei de 2 septembrie 2021, de la ora 11:30, prin aplicația mobilă va fi organizată o licitație privind închirierea locurilor de parcare cu numerele 4, 6, 9, 11, 12 și 14, situate în parcarea de reședință din bulevardul Independenței, nr.12. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile: A4, I1, I2, I3 și I4. Data limită de depunere a dosarelor este 31 august 2021, ora 13:00”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Iași.

Locuri de parcare pe bulevardul Socola din Iași

Primăria va organiza o altă licitație pentru închirierea unor locuri de parcare în zona bulevardului Socola, procedură organizată în prima parte din septembrie 2021. La începutul anului în curs, Primăria a mai închiriat unele spații pe bulevardul Socola.

„În cursul zilei de 7 septembrie 2021, de la ora 10:00, prin aplicația WhatsApp, va fi organizată o licitație pentru închirierea a 18 locuri de parcare cu numerele de la 1 la 18, situate în parcarea de reședință din bulevardul Socola, nr. 3A. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile B2, D2, D4 și E1. Data limită de depunere a dosarelor este 2 septembrie 2021, ora 13:00”, au mai menționat reprezentanții municipalității ieșene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *