Prima pagină » National » Noi informații în cazul celor patru bărbați morți la fabrica din Ibănești. Au fost găsite nereguli grave
Noi informații în cazul celor patru bărbați morți la fabrica din Ibănești. Au fost găsite nereguli grave

Noi informații în cazul celor patru bărbați morți la fabrica din Ibănești. Au fost găsite nereguli grave

25 iun. 2024, 21:40,
BZI.ro, în National

Apar noi informații în cazul celor 4 bărbați morți la fabrica din Ibănești. Au fost găsite nereguli grave! Potrivit primelor date din anchetă, niciuna dintre cele patru victime nu purta echipament de protecţie.

Cu două zile în urmă o tragedie s-a petrecut la o fabrică de brânzeturi din localitatea Ibănești, județul Botoșani. Patru persoane și-au pierdut viața după ce au căzut într-un bazin de decantare.

Informații noi în cazul celor patru bărbați morți la fabrica de brânzeturi

După moartea celor patru bărbați la fabrica de brânzeturi din Ibănești, în urma anchetei, ies la iveală nereguli grave. Potrivit informațiilor, niciunul dintre cei patru bărbați care au intrat în acea fosă nu aveau în fișa postului să se ocupe de golire sau curățarea acelui bazin. Și asta nu e tot! Aceștia nu purtau echipamente de protecție și nici nu au realizat că își pun viața în pericol în momentul în care au decis să intre, scrie observatornews.ro.

Căldura ar fi fost, cel mai probabil, un factor agravant. Din cauza temperaturilor crescute este posibil ca bărbații să își fi pierdut rapid cunoștința.

Primul bărbat care a intrat în acea fosă nu era angajat cu forme legale, potrivit informațiilor oferite de cei de la ITM. Contractul său ar fi fost trimis pentru a fi înregistrat cu o dată anterioară incidentului, la scurt timp după ce acesta a decedat.

Ce au arătat necropsiile în cazul celor patru bărbați decedați

În cazul celor patru bărbați care și-au pierdut viața, necropsiile au arătat că decesele au survenit în urma unui edem pulmonar cauzat de o intoxicație cu substanțe extrem de toxice.

Trupurile victimelor au fost aduse în localitate, iar familiile se pregătesc să îi conducă pe aceștia pe ultimul drum.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *