Prima pagină » Bursa Barfelor » Noi indicii despre divorțul din târg! Cine e profa?
Noi indicii despre divorțul din târg! Cine e profa?

Noi indicii despre divorțul din târg! Cine e profa?

28 sept. 2022, 02:01, 3 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu una despre divorțul din târg care s-a lăsat cu panaramă. Da, e divorțul ăla în care este implicat un șef dintr-o mare instituție. Babele au mai spus că bărbatul s-a combinat cu o colegă din tinerețe, iar, după ce a rămas văduvă, legăturile dintre cei doi au devenit mult mai puternice. Însă nevasta nu s-a lăsat și i-a cerut socoteală amantei, i-a aruncat și cu bolovani în geamuri. Totul, după ce bărbatul a cerut divorțul. Pentru că tura trecută nu au fost date prea multe indicii despre personajele implicate, babele vin cu informații ajutătoare.

Babele țin să menționeze că nevasta este profă la un colegiu din târg, în apropiere de instituția cu îmbunătățiri, și este și ceva cu funcție prin isejeu. Cât despre amantă, are legătură cu o grădiniță condusă de un pesedist țepar. Babele nu știu cum se va termina telenovela asta, dar vor ține cititorii la curent.

Comentarii
  • Daca domnul nu avea functia respectiva,mai erati asa interesati de acest divort?!
    Colega din tinerete,credeti , ca mai era asa interesata de domnul ,daca nu avea functia respectiva ?!
    Mare valva , mare show , se despart niste oameni , care sigur si-au creat ceva impreuna , si , mi se pare destul de normal , ca doamna , profa cum ii spuneti voi , sa incerce sa-si apere acea creatie , familia , ca despre asta e vorba , mai ales ca sunt si niste copii la mijloc.
    Atatea surle si trambite , pentru acest divort , dar.la copii , v-ati gandit vreun moment?!

  • @Un parinte…. Domnul (fost) director actualmente Sef Administratie care iubeste ca in tinerete, are antecedente din Hanaf….acu don’soara P. e prin Minister. Si daca tot a gasit vaduva neagra, de ce sa nu reaprinda flacara iubirii. Cat despre doamna cu nume de „floare”, profa la Ec1 si cu functie la ISJ ce mai vrea….sa-si caute si ea iubirea din tinerete

  • Restul e Can-Can

    Îl bîrfiti si voi acuma pe Paul… maine e sarbatoare la catolici…e Mihail&Gavril. Trebuie urmarit pe unde vor petrece tinerii iubareti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *