Prima pagină » National » Noi dezvăluiri făcute de soţul Cristinei, femeia care a murit la scurt timp după ce a născut
Noi dezvăluiri făcute de soţul Cristinei, femeia care a murit la scurt timp după ce a născut

Noi dezvăluiri făcute de soţul Cristinei, femeia care a murit la scurt timp după ce a născut

21 dec. 2020, 11:32,
George Cristian în National

Noi dezvăluiri apar în drama care a îndoliat o întreagă familia. Cristina era o tânără în vârstă de 30 de ani care a murit la doar câteva ore după ce a născut. Femeia a adus pe lume pe cel de-al doilea copil care, din păcate, nu a apucat să îşi vadă mama.

Soţul femeii, Ionuț Calistru Toncu, face noi dezvăluiri despre felul în care a fost tratată femeia. Acesta îl acuză pe doctorul care monitoriza sarcina femeii că a pierdut mult timp chemând de acasă un alt doctor. Asta în timp ce soţia lui agoniza.

Soţul femeii povesteşte ce s-a întâmplat cu Cristina

Povestea este una cumplica şi fără un final fericit. Vorbim despre o tânără mămica ce a murit la câteva ore după ce a adus pe lume un copil. Familia o aşteaptă în zadar acasă pentru că aceasta nu va maai ajunge pentru a-i strânge în braţe pe cei doi copii rămaşi orfani de mamă. Soţul femeii afirmă că medicul care i-a monitorizat sarcina femeii a pierdut timp preţios pentru că a chemat, de acasă, un alt doctor pentru intervenţie. Într-o declaraţie făcută pentru observatornews.ro, bărbatul povesteşte firul evenimentelor.

I s-au dat două fiole de calciu şi ni s-a spus să venim la ora 1. A luat acele fiole de calciu la 10 şi au luat-o nişte dureri de spate. Nişte dureri micuţe. Doamna doctor mi-a zis: au apărut nişte hemoragii pe care dânsa nu putea să le oprească şi a decis să se intre în operaţie să i se scoată colul uterin. Dar medicul chirurg care era de gardă, dânsa a crezut că nu este compatibil şi a sunat pe cineva de acasă. Mi-a recunoscut că s-a pierdut un timp până a venit de acasă doctorul.

Ce spun reprezentanţii Spitalului municipal Caracal

Reprezentanţii Spitalului municipal Caracal au explicat cum au decurs şirul evenimentelor. Liviu Radu a explicat că după ce starea pacientei s-a înrăutăţit au fost chemaţi atât chirurgul cât și medicul de la Terapie intensivă şi că cei doi sunt printre cei mai buni medici din spital. Managerul poveste ca femeia a făcut stop cardiac și ca iniţial şi-a revenit.

Atunci au fost chemaţi şi ATI-istul şi chirurgul. Ei sunt printre cei mai buni medici din spital. I s-a făcut un chiuretaj hemostatic în prima fază. Starea ei se tot înrăutăţea. Între timp, a făcut un stop cardiac care a fost resuscitat uşor. Adică destul de uşor şi-a revenit. Atunci ei au hotărât să facă o histerectomie totală, considerând că acolo este problema. Totuși, bărbatul femeii povesteşte că soţiei sale i s-a spart venă şi că aceasta făcea hemoragie, iar medicii de la spitalul din Caracal au trimis-o în Salvare fără punga de sânge. au spus reprezentanții spitalului

I s-a administrat sânge şi s-a spart vena. Făcând hemoragie încontinuu, pierzând sânge, până au decis că nu mai au ce-i face şi au trimis-o fără pungă de sânge pe salvare. a afirmat soțul

Femeia a fost trimisă, într-o ambulantă direct la spitalul din Craiova. Directorul medical de la Spitalul de Urgenţă din Craiova povesteşte că femeia a ajuns deja fără semne vitale iar în pofida eforturilor depuse de medici s-a constatat decesul. În concluzie, femeia murise deja în Ambulanță.

Pacienta a ajuns în unitatea de primiri urgenţe, aria de resuscitare. Fără rezultat, însă. S-a constatat decesul. Cristiana Geormăneanu, dir. medical Spitalul de Urgenţă Craiova.

Familia aşteaptă rezultatul necropsiei, apoi vrea să facă plângere la poliţie. Bebeluşul s-a născut cu probleme de sănătate şi este în continuare în spital.

Nu este un caz singular. Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva săptămâni o femeie din Vrancea a murit la scurt timp după ce a născut. Cazul pare să fie unul tras la indigo.Mirela Paiu a murit pe un pat de spital din Galați unde fusese transportată de la Spitalul din Adjud. Revoltat, soţul a declarat că va depune plângere penală la poliţie. Şi în acest caz doi copii au rămas fără mamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *