Prima pagină » Cancan ultimă oră » Noi dezvăluiri despre seara în care Jador și Mario Fresh au fost atacați de șașe indivizi

Noi dezvăluiri despre seara în care Jador și Mario Fresh au fost atacați de șașe indivizi

15 iun. 2020, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Noi dezvăluiri au ieșit la iveală după ce Jador și Mario Fresh au fost atacați de șașe indivizi în parcarea unui club din Mamaia, în timp ce plecau spre hotel. Un bărbat cunoscut sub numele de Rambo Mafiotul spre că știe mai multe despre incident și a făcut dezvăluiri neașteptate.

„Să vorbim despre Jador. Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe. S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el. Mai avea vreo patru-cinci prieteni pe afară, l-a bătut și pe celălalt, pe prietenul lui. L-a luat afară și i-a făcut ochiul atâta. L-a bătut pentru că s-a dat la gagică-sa. Bă, Jador, cine te crezi? Dacă dai tu ochi cu mine față în față, o să îți fac și eu ochiul ăsta drept așa, că ăla stâng am văzut că e umflat. Să înțeleagă toată lumea să Jador nu a luat bătaie degeaba”, a povestit Rambo mafiotul pe pagina lui de Youtube.

Jador, primele declarații despre bătaia din Mamaia

Jador a vorbit pentru prima dată despre scandalul prin care a trecut. El susține că au fost atacați din senin, dar acum sunt bine.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, pentru Cancan.ro, după bătaia din parcarea clubului din Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *