Prima pagină » Actualitate » Noi dezvăluiri de la locul asasinatului din Arad. Anchetatorii au descoperit două urme de ADN în mașină

Noi dezvăluiri de la locul asasinatului din Arad. Anchetatorii au descoperit două urme de ADN în mașină

04 iun. 2021, 11:26,
George Cristian, în Actualitate

Noi date ies la iveală în legătură cu asasinatul din Arad, asasinat în urma căruia a murit omul de afaceri Ioan Crișan. Vorbim despre faptul că anchetatorii au descoperit, la locul tragediei, două urme de ADN.

Conform aceloraşi surse se pare că una dintre urme ar aparţine lui Ioan Crișan, iar la cea de-a doua nu se cunoaşte apartenența.

Anchetatorii au descoperit două urme de ADN la locul asasinatului de la Arad

Așadar, conform anchetatorilor, la locul asasinatului de la Arad s-au descoperit două urme de ADN. Vorbim despre o probă de AND care i-ar aparţine omului de afaceri Ioan Crișan, cel asasinat. Cea de-a doua monstră nu are, momentan, un rezultat.

Interesant este faptul că anchetatorii mai au o pistă. Aceştia susţin că imediat după asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan, un cunoscut personaj din Arad a dispărut fără urmă. Cosmin Mladin, personajul în cauză este cunoscut ca fiind un traficant de ţigări. Anchetatorii vor să stabilească dacă există o legătură între moartea lui Ioan Crișan și traficantul de ţigări.

O pistă valabilă este miza imobiliară

În cercul de prieteni din anturajul afaceristului Ioan Crișan au apărut mai multe voci care susţin că miza e de fapt una imobiliară. Mai mulţi oameni de afaceri doreau să preia firmele lui Crișan. Vorbim despre un teren pe care, în acest moment este o fermă piscicolă şi care, datorită un puț cu apă geotermală ar valora în jur de 3 milioane.

Terenul cu pricina ar putea fi o investiţie uriaşă dacă în zonă s-ar deschide o zonă de agrement. Astăzi se împlinește o săptămână de la asasinatul lui Ioan Crişan şi nici până acum cei care s-au răzbunat pe el nu au fost găsiți. Familia nu are voie să ridice cadavrul de la morgă până la finalizarea anchetei.

Bomba pusă sub autoturism este TNT

Specialiştii au emis impoteza precum că, pentru detonarea maşinii s-a folosit cunoscutul explozibil TNT. Acest tip de explozibil este unul dintre cele mai puternice existente pe piaţă şi dacă s-ar folosi o canitate rezonabilă, TNT poate duce la explozia unei întregi clădiri.

De altfel, TNT-ul este frecvent utilizat în aceste tipuri de asasinat pentru că, de exemplu, pentru explozia maşinii cu pricina s-a folosit o canitate de mărimea unei poșete. Bomba este una de tip militar din fosta Iugoslavie şi montarea ei nu ar dura mai mult de un minut, spun experții. Autorii atentatului ar fi făcut şi erori. Autoritățile din țara noastră cooperează şi cu cele din alte state, fiind posibil ca cel care ar fi comandat asasinatul să nu fie din România.

Șoferul care transporta ţigări de contrabandă a fost prins de oamenii legii

Șoferul care a fugit în momentul în s-a dorit legitimarea acestuia a fost prins ulterior de oamenii legii. Acesta transporta, într-un TIR, ţigări de contrabandă.

Conform anchetatorilor, TIR-ul ar fi aparţinut uneia dintre firmele deţinute de Ioan Crișan dar ar fi fost împrumutat, fără cunoştinţa acestuia, altei firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *