Prima pagină » National » Noi detalii privind cazul crimelor în serie din Constanța: „Șacalul” a fost adus în cârje în fața instanței
Noi detalii privind cazul crimelor în serie din Constanța: „Șacalul” a fost adus în cârje în fața instanței

Noi detalii privind cazul crimelor în serie din Constanța: „Șacalul” a fost adus în cârje în fața instanței

11 sept. 2024, 17:40,
în National

Cazul crimelor în serie din Constanța este departe de a fi soluționat, iar noi detalii, unele șocante, continuă să iasă la iveală în cazul care a tulburat întreaga țară, după descoperirea cadavrelor a două tinere pe litoral. S-a aflat acum modul în care presupusul criminal a atras victimele.

Acesta le-a găsit pe un site de escorte de lux și le-a chemat cu intenția inițială de a le jefui.

Cum le-a ademenit „Șacalul” pe Delia și Denisa

A doua victimă, o tânără din Timișoara, ar fi fost sub influența drogurilor când s-a întâlnit cu bărbatul, care a ucis-o după ce ar fi întreținut relații sexuale cu ea. Trupul Denisei va fi depus la capelă joi, urmând să fie înmormântată vineri în localitatea natală.

Delia, prima victimă, originară din Tulcea, avea un apartament închiriat în Mamaia Nord. Soțul ei era la curent cu activitatea acesteia și obișnuia să o contacteze zilnic. Când ea nu a mai răspuns la telefon, bărbatul s-a alarmat și a anunțat poliția. În urma intervenției, femeia a fost găsită moartă în apartament. Conform sursei antena3.ro, aerul condiționat fusese lăsat la temperatura maximă pentru a accelera procesul de descompunere și pentru a distruge dovezile.

Trupul Denisei, a doua victimă, a fost descoperit parțial devorat de șacali, după ce a fost ținut timp de două zile în locuința în care criminalul locuia împreună cu concubina sa și copiii.

Principalul suspect, cunoscut sub porecla „Șacalul”

Principalul suspect, un tânăr de 26 de ani, cunoscut sub porecla „Șacalul”, și iubita lui au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat că le-a ucis pe cele două tinere pentru a le fura mașinile de lux și alte bunuri valoroase.

La audieri, suspectul a fost adus în cârje, asistat de polițiști, după ce a fost implicat într-un accident de mașină, conducând chiar vehiculul uneia dintre victime, pe care intenționa să-l vândă.

Cadavrul uneia dintre victime ar fi fost ținut timp de două zile în baia folosită de cei patru copii ai concubinei bărbatului. Dezvăluirile șocante au fost făcute chiar de copiii minori în fața anchetatorilor. De asemenea, fiul de 15 ani al concubinei, care ar fi ajutat la transportul cadavrului pe câmp, urmează să fie audiat.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea descoperirii altor victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *