Prima pagină » Titlurile zilei » Noi detalii în EXCLUSIVITATE! Sabin Șerban, interesat de cum reacționează oamenii când se trezesc cu un străin în casă! Scenariu sumbru pus în practică de fiul ofițerului SRI!
Noi detalii în EXCLUSIVITATE! Sabin Șerban, interesat de cum reacționează oamenii când se trezesc cu un străin în casă! Scenariu sumbru pus în practică de fiul ofițerului SRI!

Noi detalii în EXCLUSIVITATE! Sabin Șerban, interesat de cum reacționează oamenii când se trezesc cu un străin în casă! Scenariu sumbru pus în practică de fiul ofițerului SRI!

16 ian. 2020, 04:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Continuă dezvăluirile despre cazul care a cutremurat Iașul. Cazul „Sabin Șerban” este în mare măsură rezolvat, însă, dosarul nu a fost încă închis. Reporterii BZI au intrat în posesia unor informații noi și cutremurătoare. Încă o „căutare” făcută de Sabin pe internet a ridicat multe semne de întrebare

Noi detalii în cazul Sabin Șerban. În edițiile trecute, reporterii BZI v-au prezentat câteva amănunte halucinante. În urma discuțiilor purtate cu anchetatorii, a reieșit faptul că Sabin a căutat pe internet mai multe aspecte ce aveau să încurce și să descurce într-un final ancheta. Vă reamintim că pe 11 noiembrie 2016 avea să se declanșeze poate una dintre cele mai mari, mai complexe și mai complicate anchete din Iași și din țară. Sabin Șerban, elev model și fiu de ofițer SRI, era găsit mort în apartamentul pe care părinții lui îl dețineau în cartierul Alexandru cel Bun. Ceea ce avea să se întâmple din momentul descoperirii macabre este greu de enumerat. Sute de ore de muncă, zeci de persoane interogate, mii de ipoteze luate în calcul și colaborări între anchetatori inclusiv cu FBI. Toate pentru a se ajunge la un rezultat, pentru a se ajunge la adevăr. Inițial, totul părea o crimă, un omor din răzbunare, și imediat totul a fost pus în spatele funcțiilor pe care părinții lui Sabin le aveau. După verificări amănunțite, avea să iasă la iveală un adevăr dur, un adevăr netolerat de tatăl lui Sabin. Reporterii BZI au aflat în exclusivitate că, în curând, dosarul „Sabin Șerban” va fi închis. Anchetatorii au stabilit că tânărul s-a sinucis, dar a plănuit totul în amănunt, ca să pară o crimă „ca la carte”. Această variantă nu va fi niciodată însă tolerată de tatăl lui Sabin, fostul ofițer al Serviciului Român de Informații.

De ce a căutat asta pe internet?

Într-una dintre edițiile anterioare, reporterii BZI v-au arătat că, în urma analizelor de specialitate, anchetatorii au aflat care a fost ultima căutare pe internet, de pe dispozitivele ce îi aparțineau lui Sabin Șerban. Nu mică le-a fost mirarea anchetatorilor când au aflat că Sabin a căutat pe Google „în cât timp se instalează Rigor Mortis. Mai precis, Sabin era interesat în cât timp se instalează rigiditatea cadaverică. Acesta a fost un indiciu important în anchetă, iar motivul este cât se poate de simplu. Această căutare pe Google se pare că a fost ultima etapă din planul său de a-și înscena moartea violentă. Chiar dacă această variantă nu a fost niciodată luată în calcul de tatăl lui Sabin, totul duce către suicid, însă nu un suicid simplu. Anchetatorii au mai găsit câteva „căutări” destul de ciudate. Pe lângă „Rigor Mortis”, Sabin a mai căutat pe internet „cum reacționezi când intră cineva peste tine în casă”.

S-a sinucis?

Se pare că Sabin voia să afle de pe internet cum reacționează oamenii atunci când se trezesc cu cineva peste ei în casă. Această căutare a ridicat ceva semne de întrebare anchetatorilor. Iată că totul conturează din ce în ce mai mult secenariul sumbru pus la cale de tânăr. Anchetatorii au ajuns la concluzia că Sabin s-a sinucis. Cum a făcut asta, este mult de povestit. Dacă ar fi să trecem în revistă cele mai importante etape, „secenariul” ar suna cam așa: Sabin își începe un fel de documentare, căutând mai multe detalii despre sinucidere. Ulterior caută un cuțit, tot pe internet. Se răzgândește și merge într-un complex comercial de unde își cumpără singur cuțitul ce avea să fie găsit în trupul său. Ajuns în ziua fatidică, pleacă spre școală, dar se întoarce acasă. Intră în apartament, lasă ușa descuiată și își pune în practică cele mai negre gânduri. Scoate cuțitul pe care îl ținuse ascuns de părinți și și-l așază în spate. Se întoarce către tocul unei uși și se izbește în lama cuțitului. Ulterior se aruncă pe spate, iar cuțitul îi penetrează toracele. În scurt timp moare, iar la câteva ore distanță este găsit de tatăl său. Nu face toate aceste lucruri până nu lasă la vedere un briceag de tip fluture, briceag despre care știa și tatăl său. În edițiile viitoare vom reveni cu detalii în exclusivitate, mult mai interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`