Prima pagină » Actualitate » Noi detalii în cazul actorului Alec Baldwin care a omorât o persoană pe platoul de filmare. Ce s-a întâmplat cu procesul acestuia

Noi detalii în cazul actorului Alec Baldwin care a omorât o persoană pe platoul de filmare. Ce s-a întâmplat cu procesul acestuia

06 oct. 2022, 13:51, 1 ,
în Actualitate

Actorul american Alec Baldwin a anunţat miercuri, 5 octombrie, că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins. Femeia a fost ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care îl mânuia actorul în timpul filmărilor la westernul „Rust”.

În cadrul unei postari pe Instagram, actorul a spus că este „recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”.

După acest incident care a zguduit Hollywood-ul, acum s-a anunţat că producţia filmului va fi reluată în ianuarie 2023.

Filmările westernului „Rust” urmează să fie reluate în ianuarie 2023

Actorul Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia femeii ucise în timpul filmărilor

Acest acord pune capăt procesului civil intentat de familia Halynei Hutchins împotriva actorului Alec Baldwin. Cuantumul acestui acord negociat, care trebuie apoi validat de un judecător, nu a fost însă dezvăluit.

„Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (ori pe producători ori pe Alec Baldwin). Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”, a comentat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins.

Filmările westernului „Rust” urmează să fie reluate în ianuarie 2023, „cu toţi protagoniştii principali”, a spus Hutchins, adăugând că va fi producătorul executiv.

Amintim că pe 21 octombrie 2021, filmările acestui wester, ce s-au desfăşurat într-o fermă din Santa Fe, New Mexico, s-au transformat într-o tragedie atunci când Alec Baldwin a activat o armă care se presupunea că ar conţine doar gloanţe false, dar al cărei proiectil a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani.

Acest accident de la filmări, într-o ţară îndoliată în mod regulat de arme de foc, a avut un impact foarte puternic, chiar şi dincolo de graniţele americane. Ştirea a determinat studiourile de la Hollywood să reflecteze asupra regulilor şi condiţiilor de realizare a filmelor.

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în multe filme de acţiune, şi-a făcut un nume prin portretizarea lui Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

Ştirea a determinat studiourile de la Hollywood să reflecteze asupra regulilor şi condiţiilor de realizare a filmelor

Noi acuzații în procesul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt

Într-o altă ordine de idei, reiterăm faptul că potrivit unor documente judiciare care au fost făcute publice marţi, 4 octombrie, Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că i-ar fi molestat pe doi dintre copiii lor în timpul unei discuţii mai aprinse pe care cuplul a avut-o la bordul unui avion privat în 2016. Acel an a fost fatidic pentru cuplu, cei doi hotărând să se despartă, iar de atunci procedurile de divorţ s-au împotmolit într-un şir de bătălii juridice, inclusiv în ceea ce priveşte custodia copiilor lor şi vânzarea unui domeniu viticol aflat în sudul Franţei.

Conform informaţiilor din documentele depuse, Brad Pitt „l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul” şi, de asemenea, „a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o” înainte de a o „împinge de peretele toaletei”, unde începuse ceartă.

Se pare că în timpul conflictului, actorul, care i-a reproşat soţiei sale că este „prea obedientă” cu odraslele lor, a „turnat bere” pe fosta sa soţie şi „bere şi vin roşu pe copii”. De asemenea, în timpul disputei, „unul dintre copii i-a luat apărarea verbală” mamei sale.

Amintim că și  Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie de curând că a cauzat prejudicii afacerii și reputației lui, prin vânzarea pachetului de proprietate de 50 la sută din podgoria lor franceză, unui oligarh rus cu „asocieri și intenții otrăvitoare”.

Cu toate acestea, în cazul procesului în care este implicat actorul Alec Baldwin, acesta a anunţat miercuri, 5 octombrie, că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Comentarii
  • ZOILOR !

    Acest pedofil a fost executat prin spanzurare acum cateva luni la Guantanamo.

    Cand a fost dus la spanzuratoare s-a smiorcait ca un copil retardat si si-a dat jos pantalonii.

    De unde scoate asemenea minciuni ? Probabil ca sunteti bolnavi cu capul ca sa inventati asemenea aberatii.

    V-a luat Satana mintile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *