Prima pagină » Cancan ultimă oră » Noi detalii ies la iveală în cazul lui Alexandru Arșinel! Actorul a fost adus la spital în stare de inconștiență

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Alexandru Arșinel! Actorul a fost adus la spital în stare de inconștiență

20 aug. 2022, 11:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Într-un cămin privat ajungea Alexandru Arșinel (83 de ani), în urmă cu aproximativ două luni, după ce ar fi acuzat o cădere psihică. Doar că lucrurile nu au mers, nici acolo, bine. Artistul avea să traverseze clipe de groază, starea sănătății sale fiind din ce în ce mai precară. A ajuns, de urgență, la spital unde medicii sunt rezervați!

Marele actor trece de mai bine de două luni printr-un coșmar. Ajuns cu ambulanța la spital, de la azilul unde fusese internat la finalul lui iunie, artistului i s-au găsit grave probleme medicale, ceea ce a făcut ca prognosticul doctorilor să fie rezervat.

Noi detalii ies, acum, la iveală în cazul Arșinel, după ce a ajuns pe mâna medicilor în stare de inconștiență și nu mai putea urina. Din informațiile clasa I D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale), maestrului i se face consult neurologic în fiecare zi și i se schimbă frecvent tratamentele cu antibiotice, asta pentru că ar fi multiplu infectat cu nosocomiale.

Ce este infecția nosocomială

Infecția nosocomială sau intraspitalicească este, potrivit specialiștilor, acea infecție care nu este prezentă sau care nu se află în perioada de incubație în momentul în care pacientul s-a internat în spital, ci se supraadaugă bolii pentru care pacientul s-a internat.

Infecțiile nosocomiale pot să fie în legătură cu deficiențe de igienă, sterilizare, manevre sau îngrijiri medicale. Acest tip de infecție se produce într-un spital, fie între pacienți de boli diferite care ajung în contact unii cu alții, fie de la bolnavi sau purtători proveniți din rândul personalului de îngrijire. De obicei, această infecție este post-operatorie.

Problemele de sănătate au apărut în februarie

Primele semne că starea medicală a lui Alexandru Arșinel nu e deloc bună au apărut în februarie, anul acesta. Actorul ajungea, într-o zi de marți, de urgență, la spital, dus cu ambulanța, după ce i s-a făcut rău în locuința lui.

A fost conștient și cooperant în timpul primului consult, de acasă, apoi i s-au făcut investigații amănunțite și a fost diagnosticat. Alexandru Arșinel a refuzat internarea și revenit acasă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *