Prima pagină » Local » Noi detalii din ancheta dublei crime care a șocat Iașul ies la iveală! Tatăl fetei ucise cu sânge rece susţine că nu a fost găsit telefonul copilului – EXCLUSIV

Noi detalii din ancheta dublei crime care a șocat Iașul ies la iveală! Tatăl fetei ucise cu sânge rece susţine că nu a fost găsit telefonul copilului – EXCLUSIV

23 dec. 2021, 13:36,
în Local

Sunt noi detalii care ies la iveală din ancheta dublei crime. Tatăl fetei ucise cu sânge rece, alături de studentul marocan, le-a declarat jurnaliştilor că nu a fost incă lăsat să intre în casa în care a avut loc tragedia şi că telefonul victimei nu a fost găsit de procurori.

Tatăl Ioanei s-a aflat la Tribunalul Iași unde presupusul student criminal, Ahmed Sami El Bourkardi, se află în fața judecătorilor pentru cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Tatăl fetei ucise cu sânge rece la Iași susţine că nu a fost găsit telefonul fiicei

Așadar, într-o declaraţie de ultimă oră, tatăl fetei ucise la Iași le-a declarat jurnaliştilor mai multe detalii legate de anchetă. Se pare că incă nu a fost lăsat să intre în casa în care a avut loc oribila crimei pentru că locuinţa este incă păzită şi nu se poate intra. Acesta a menţionat faptul că nu a intrat în posesia niciunui bun care i-a aparţinut fiicei şi că nici telefonul nu a fost găsit:

Astăzi vorbeam cu soţia să mergem la casă! Incă nu am fost pentru că ni s-a spus că totul este sigilat, păzit, nu am avut dreptul să intrăm acolo. Când vom avea dreptul să intrăm să vedem ce au mai rămas din lucrurile ei. Sunt multe lucruri de ale ei care sunt luate de procurori pentru anchetă. Vom vedea, nu ştiu. Telefonul nu s-a primit pentru că nu s-a găsit telefonul. Momentan nu avem nimic de la ea, din lucrurile ei. a spus bărbatul.

Tatăl Ioanei nu s-a întâlnit cu părinţii studentului marocan ucis alături de Ioana

Așadar, tatăl Ioanei a declarat faptul că nu s-a întâlnit nici acum cu părinţii studentului marocan ucis alături de Ioana. Asta în condiţiile în care, conform declaraţiilor, au fost prezenţi la Iași chiar în ziua în care tânăra a fost înmormântată. Bărbatul a mai povestit faptul că Ioana era foarte fericită de nouă relaţie şi de faptul că s-au mutat împreună şi că în niciun moment nu a suspectat că ar fi avut vreun anturaj dubios:

Părinţii băiatului nu m-au căutat. Din câte am auzit, ei au fost aici chiar în ziua în care a fost înmormântată Ioana. Nu am putu să ne întâlnim, să ne vedem, nu ştiu nimic. Mă doare totul, nu cred că este vreun motiv care să mă doară mai tare decât ce s-a întâmplat. Aș vrea să ştiu motivul şi să ştiu câți au fost acolo. Eu cred că au fost mai mulţi la locul crimei. Niciodată nu mi-a spus Ioana că ar avea un anturaj dubios. Am fost împreună când s-au mutat, era foarte încântată, mulţumită, era fericită. Urma să ne cunoaştem, să stăm de vorbă. A spus că va fi timp, dar nu a mai fost, asta e. a conchis bărbatul.

Acesta a mai declarat faptul că s-a prezentat astăzi la Tribunal pentru că a vrut să îl vadă pe studentul care se presupune că i-a ucis pe cei doi. Totuși, bărbatul nu își poate explica nici acum motivul pentru care studentul i-a ucis fiica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *