Prima pagină » Titlurile zilei » Noi detalii din anchetă! Criminalul celor doi iubiți din Moara de Vânt s-a tăiat la mână în timp ce îi înjunghia. Acum este dat în urmărire internațională, iar Poliția este în alertă – FOTO

Noi detalii din anchetă! Criminalul celor doi iubiți din Moara de Vânt s-a tăiat la mână în timp ce îi înjunghia. Acum este dat în urmărire internațională, iar Poliția este în alertă – FOTO

14 dec. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Noi detalii din ancheta ce vizează moartea celor doi tineri din Moara de Vânt! Ieri a ieșit la iveală faptul că presupusul autor al crimelor a mers la spital după ce s-ar fi tăiat la mână, cel mai probabil în timp ce i-a ucis pe cei doi iubiți. Mai mult decât atât, există zvonuri care spun că acesta ar fi plecat din țară. Ieri, reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML) Iași au făcut câteva precizări legate de modul în care au murit cei doi tineri. Pe de altă parte, familiile celor morți îi plâng, iar mesajele de pe rețelele de socializare curg

Alte detalii din ancheta ce vizează moartea celor doi tineri din vila de pe Moara de Vânt ies la iveală. Ieri, reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML) Iași au făcut câteva precizări legate de modul în care și-au găsit sfârșitul cei doi tineri.

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim despre două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate, cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legiști au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieșit pozitive. Plăgile aveau dispoziție pentru afectarea organelor vitale și dispunerea lor erau aproape identică. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a precizat prof.dr. Diana Bulgaru, șefa IML Iași.

UPDATE: Presupusul suspect al dublei crime de la Iași a fost prins în Roma, Italia. DETALII AICI

Suspectul s-a rănit la mână în timpul execuției?

Încă un aspect important a ieșit la iveală după moartea lui Youssef Ajniyah și a Ioanei Vanesa Burlacu. Presupusul criminal al celor doi, Ahmed Sami El Bourkadi, a ajuns la spital după ce i-ar fi omorât pe aceștia.

„Pe data de 9 decembrie 2021 s-a prezentat la Urgențe o persoană de naționalitate străină, care avea o plagă la mâna dreaptă și a primit îngrijiri medicale în Clinica Plastică Reconstructivă, din cadrul spitalului. Din clinică nu a mai revenit în Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

De altfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă în lipsă formulată de anchetatori pe numele lui Ahmed Sami El Bourkadi.

Un mesaj sfâșietor, din partea unui văr al tinerei ucise

Totodată, una dintre rudele tinerei Ioana Vanesa Burlacu a postat recent un mesaj sfâșietor pe rețeaua de socializare Facebook.

„Un copil frumos, pe care îl știam de mic. Suntem verișori. Azi am fost trezit de mama, ca să îmi spună că verișoara mea mai mică a fost ucisă. Un suflet cuminte, ce nu ieșea din cuvântul părinților, o fată ambițioasă cu aspirații pentru a deveni medic. Primul ei iubit și… uitați ce se întâmplă! Ești cuminte toată viața, aspiri să devii cineva, nu deranjezi pe nimeni și, totuși… Am scris aceste cuvinte ca să o și cunoașteți pe această minune de om, deoarece mulți judecă în necunoștință de cauză. Drum lin spre ceruri, suflet bun!”, a scris Claudiu Gabriel Frunză pe o rețea de socializare, cu privire la vara sa, Ioana Vanesa Burlacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *