Prima pagină » Actualitate » Noi declarații făcute de George Simion în conflictul cu Virgil Popescu
Noi declarații făcute de George Simion în conflictul cu Virgil Popescu

Noi declarații făcute de George Simion în conflictul cu Virgil Popescu

10 feb. 2022, 08:11,
în Actualitate

George Simion a fost în centrul unui scandal în Parlamentul României unde l-a agresat pe ministrul Energiei. Prezent la o emisiune TV, liderul AUR a făcut noi declaraţii în conflictul cu Virgil Popescu.  Simion precizează faptul că se bucură că nu l-a lovit pe ministrul Energiei pentru că un astfel de gest ar fi însemnat sfârşitul lui ca politician.

Oricum, conflictul dintre Virgil Popescu și George Simion este unul care a început luni și care urmează să fie tranșat în instanță. Ministrul Energiei vorbește despre faptul că a depus plângere penală împotriva liderului AUR și din această perspectivă a cerut înregistrările de la Camera Deputaților cu momentul agresiunii fizice.

Ce spune George Simion despre conflictul cu Virgil Popescu

În direct la o emisiune de la B1 TV, George Simion a vorbit despre conflictul cu Virgil Popescu. Copreședintele AUR afirmă faptul că nu îi pare rău că s-a dus să îl ia la rost pe ministrul Energiei despre care crede că este un hoț și că se bucură că nu a fost violent. Dacă l-ar fi lovit, Simion crede că ar fi fost sfârșitul carierei lui de politician. Acesta a menţionat faptul că ministrul s-a victimizat deși nu merită acest lucru:

„Eu nu cred asta. Nu trebuia să îi dau, dar ce am făcut nu regret. Accept să fiu sancționat, dar nu regret pentru că eu nu sunt hoț. (…) Nu l-am lovit și mă bucur că nu s-a întâmplat pentru că s-ar fi încheiat cariera mea și acest ministru s-ar fi victimizat și nu merita”, a comentat Simion, la B1 TV.

În continuarea declarațiilor, George Simion consideră că gestul lui a fost unul firesc și că nu poate fi vorba despre o agresiune fizică pentru că nu l-a lovit. Acesta susţine că ministrul Energiei este un hoț și că sunt milioane de români care suferă din cauza aceasta:

”Am fost la el să-i spun că e un hoț, pentru că este un hoț. Omul acesta e vinovat pentru facturi… Nu e nicio agresiune, pentru că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el…

M-a deranjat faptul că e un hoț și vorbesc în numele a milioane de români care sunt deranjați de facturile pe care le primesc.”

George Simion în conflict cu Virgil Popescu

Vă aducem aminte faptul că luni în Parlamentul României, mai exact în Camera Deputaților, a izbucnit un conflict între George Simion și Virgil Popescu. În momentul în care ministrul Energiei susţinea o intervenție în Plen, George Simion s-a deplasat la tribună și l-a apucat de umeri pe Popescu. Totul a urmat de un scurt schimb de replici în care Virgil Popescu l-a făcut pe Simion prost, iar copreședintele AUR l-a făcut pe ministrul Energiei hoț.

Ca o reacție la George Simion în conflictul cu Virgil Popescu, ultimul a decis să depună o plângere penală împotriva primului. Ministrul a cerut Camerei Deputaților înregistrările cu momentul agresiunii pentru a formula plângerea penală:

„Am depus o adresă la Camera Deputaților în atenția Secretarului General și al membrilor Biroului Permanent prin care i-am anunțat că voi depune o plângere penală la adresa deputatului George Simion, prin care i-am rugat să îmi pună la dispoziție filmarea integrală a incidentelor petrecute”, a fost mesajul lui Virgil Popescu, publicat mar’i pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *