Prima pagină » Radio » Actualitate » Noi cupluri la America Express. Concurenții au schimbat partenerii și au format noi echipe

Noi cupluri la America Express. Concurenții au schimbat partenerii și au format noi echipe

27 feb. 2023, 10:10,
în Radio

S-au format noi cupluri la emisiunea America Express, după ce concurenții au schimbat partenerii și au format alte echipe. Totodată, aceștia au fost puși să compună scrisori de dragoste pentru partenerii lor reali, ceea ce pe unii i-a emoționat foarte tare. În plus, echipele nou formate s-au „închegat” cu câte o nuntă, lucru primit cu entuziasm de către unii concurenți.

În ediția 25 a emisiunii America Express, difuzată pe 26 februarie 2023, Irina Fodor a dat o veste neașteptată. Concurenții au fost puși să își schimbe partenerii, iar seara s-a terminat într-un mod emoționant, cu scrisori de dragoste.

Noi cupluri la America Express

În ultima ediție a emisiunii, concurenții din echipele nou formate au fost nevoiți să simuleze o căsătorie. Astfel, noile cupluri vor concura în această formulă în următoarele ediții ale emisiunii. În timpul probei, concurenții trebuiau să găsească indicii în urma cărora au găsit câte un săculeț cu verighete și cu invitații la „nunta” prin care se vor forma noi echipe!

„America Express are plăcerea de-a vă invita la nunta lui Scărlătescu și a lui Mickey, astăzi, în Plaza Principal de Ubate”, a citit Doina pe unul dintre bilete.
„Eu, când am văzut verighetele, nu mi-a plăcut deloc treaba asta. Dar ce, stau să mă joc de-a căsătoria?!”, a fost reacția avută de Cătălin Scărlătescu.
„Dacă stai să o iei în serios, da, probabil că te afectează. Eu am luat-o ca pe un joc”, a mărturisit Doina Teodoru.

Andreea Antonescu a descoperit că noul ei partener este Puya, iar Andreea Antonescu va face echipă cu Jean Gavril.

„Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, s-a amuzat Andreea Bălan.

Dinu va face echipă cu Bie, iar Nelu Cortea cu Melinda. Când toți au reușit să formeze noile echipe, concurenții au pornit în căutarea unui loc de cazare.

Scrisori de dragoste către parteneri

Concurenții de la America Express au avut posibilitatea de a scrie scrisori de dragoste pentru partenerii lor reali. Totul s-a întâmplat după ce s-au liniștit și s-au odihnit puțin, înainte de culcare.

„Știi cum e, rău cu rău, dar mai rău fără rău”, a mărturisit Puya.
„O să fie ciudat să nu dormim împreună, dar sperăm că e doar o noapte. Am scris o scrisoare scurtă, ca să nu devin emoțională. Nu pot să scriu asta cu inelul pe deget. Am scos verigheta”, a zis Doina Teodoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024