Prima pagină » National » Noi amănunte în cazul presupusei fraude electorale de la Sectorul 1! La unele secţii nu s-au mai găsit sacii cu voturi
Noi amănunte în cazul presupusei fraude electorale de la Sectorul 1! La unele secţii nu s-au mai găsit sacii cu voturi

Noi amănunte în cazul presupusei fraude electorale de la Sectorul 1! La unele secţii nu s-au mai găsit sacii cu voturi

15 iun. 2021, 13:44,
BZI.ro, în National

Detalii noi ies la iveală potrivit avocatului Mihai Drăgan, cel care îl reprezintă pe primarul Daniel Tudorache în sandalul iscat de presupusa fraudă electorală de la Sectorul 1. Conform acestuia se pare că procurorii nu ar fi găsit sacii cu voturi de la mai multe secţii de votare.

În altă ordine de idei vă aducem aminte faptul că mandatul de edil al lui Clotilde Armand se află sub semnul întrebării după ce a fost începută o anchetă referitoare la presupuse fraude electorale.

Mihai Drăgan susţine că în mai multe secţii de votare nu s-au mai găsit sacii cu voturi

Conform lui Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache, procurorul care se ocupă de dosar este plecat iar că, potrivit unor surse, în mai multe secţii de votare nu s-au mai găsit sacii cu voturi. Potrivit aceeaşi surse, procurorul care instrumentează dosarul va reveni la muncă pe data de 1 iulie 2021:

„Nu avem informații noi, deoarece procurorul, din câte știu eu, este plecat. Știm și noi, pe surse, că la unele secții nu s-au mai găsit sacii de voturi, dar nu avem nimic oficial. Procurorul o să revină, din câte știu, în jurul datei de 1 iulie“, a precizat pentru dcnews.ro, avocatul Mihai Drăgan.

De la ce au pornit acuzaţiile precum că edilul Clotilde Armand ar fi câștigat alegerile locale în urma unei fraude

În urmă cu mai multe luni, în urma imaginilor difuzate de un post e televiziune, procurorii s-au sesizat. Vorbim despre faptul că în imagini apar mai mulţi USR-isti care au fost filmaţi când umblau în sacii cu buletinele de vot. Sursele Antena 3 au explicat faptul că procurorii au terminat de renumărat voturile de la alegerile locale din sectorul 1 din București. Marea surpriză vine de la faptul că Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile locale în fața lui Dan Tudorache. De altfel, diferenţa între cei doi este uriaşă. Nu mai puţin de 1000 de voturi ar fi avut în față contracanditatul lui Armand .

” S-a încheiat renumărarea voturilor de la cele 166 de secţii de votare. A fost un proces extrem de greoi pentru că a trebuit renumărat fiecare buletin de vot în parte. Sursele noastre arată faptul că sunt diferenţe foarte mari între voturile renumărate şi ceea ce s-a raportat. Ar fi diferenţe de peste 1000 de voturi în favoarea lui Dan Tudorache. Mâine, procurorii vor da un comunicat de presă pentru a declara ceea ce s-a întâmplat. De altfel, dacă procesul de renumărare a voturilor s-a încheiat, dosarul penal incă este în desfăşurare. Vorbim despre un proces penal de lungă durată care ar putea să mai dureze cel puţin 1 an, 2 sau chiar 3. Procurorii trebuie să stabilească clar câte buletine au fost anulate, numărate etc.

În altă ordine de idei, mandatul lui Clotilde Armand pare să fie pus sub semnul scandalului după ce, de la preluarea mandatului a început un război cu operatorul de salubritate. Totul s-a abătut peste locuitorii din București care au fost nevoiți să se plimbe printre tonele de gunoaie. De altfel, operatorul privat de salubritate a câștigat un prim proces, Primăria Sectorului 1 putând să fie executată silită de către Romprest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *