Prima pagină » Cancan » Noi acuzații dure la adresa emisiunii „Chefi la cuțite”. Totul este regizat?

Noi acuzații dure la adresa emisiunii „Chefi la cuțite”. Totul este regizat?

20 iun. 2023, 14:18,
în Cancan

Încă de la începutul noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, telespectatorii s-au revoltat și au declarat că totul este regizat. Acum, ei sunt convinși că deja a fost ales câștigătorul și că producătorii nu au ținut cont de notele oferite de jurați la probe.

Marți are loc finala de la Chefi la cuțite, iar telespectatorii sunt convinși că Nina va fi marea câștigătoare, chiar dacă nu a demonstrat că merită să plece acasă cu premiul.

Noi acuzații dure la adresa emisiunii „Chefi la cuțite”

Aceștia consideră că Florin Dumitrescu merita să câștige, dar că va fi aleasă concurenta din echipa lui Sorin Bontea pentru că este caz social.

„Nu sunt fan Bontea și nu îmi place Nina, mai bine câștiga Constantin. Îmi pare rău de chef Dumitrescu, e a doua finală furată. Prima a fost cu Narcisa și acum se repeta cu Nina. Măcar nu ne mai spuneți înainte, înțeleg că e show dar nu e corect.

Data viitoare cred că chef Florin trebuie să-și ia un copil în echipă să aibă și el ceva ieșit din comun cu ce să câștige. Echipa gri, cea mai frumoasă”, a scris un fan revoltat.

Producția de la Antena 1 a fost aspru criticată

Alți telespectatori consideră că Nina este favorizată pentru că are o poveste de viață tristă și că toată emisiunea este o făcătură. „Da, câștigă Bontea pentru că Nina are poveste și caz social”, „Nina va câștiga, ceea ce nu e corect, totul e regizat”, au mai fost alte comentarii ale fanilor. „Așa e la români, a câștigat cel cu gura mare”, a spus altul.

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată pe 19 iunie 2023, cei 9 concurenți ajunși în semifinală au trecut prin trei probe de gătit care au decis cine sunt cei trei finaliști ai sezonului 11. Monica Pușcoiu, Nina Rus, Matthew Ehsanmehr, Constantin Onuț, Ana Maria Ijac (Anica), Ștefan Nistor, Pablo (Dumitru Paul Tudosescu), Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea sunt cei 9 concurenți care au ajuns în semifinală.

La prima probă, aceștia au avut misiunea de-a aduce în farfurie gustul copilăriei. La proba a doua, concurenții au gătit alături de cei dragi un preparat specific Greciei, Franței sau inspirat din Asia. A treia proba a fost un signature dish.

„Au fost câteva mii, au rămas sute în audiții. Ați intrat în bucătăria Chefi la cuțite 21, au mai venit 5, au mai plecat alții. Sunteți 9, dar veți rămâne 3. Și pentru unul dintre cei 3, pe această bandă, va veni în curând o farfurie aurie. Arătați ca niște oameni care au muncit mult. Prima veste bună pe care trebuie să v-o spun este că toate cele trei echipe vor avea câte un reprezentand în finală”, a fost vestea dată de Gina Pistol, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024