Prima pagină » Cancan » Noi acuzații despre show-ul Mireasa de la Antena 1. „Acolo m-au mâncat puricii!”

Noi acuzații despre show-ul Mireasa de la Antena 1. „Acolo m-au mâncat puricii!”

21 sept. 2023, 14:02,
în Cancan

Noul sezon al show-ului de la Mireasa, de la Antena 1, s-a lasă cu noi acuzații. Săptămâna trecută, în emisiunea Mireasa, a avut loc o eliminare, iar persoana care a părăsit show-ul matrimonial a fost Bianca Manolache, fostă Miss România. La vârsta de 28 de ani, Bianca nu așteapta acest rezultat și după ce a plecat din emisiune, nu a avut cuvinte de laudă pentru colegi sau producători.

Ea a criticat dur emisiunea de la Antena 1, făcând acuzații grave.

Noi acuzații despre show-ul Mireasa de la Antena 1

Bianca Manolache a intrat în competiția Mireasa cu scopul de a-și găsi un bărbat potrivit pentru ea. Însă, se pare că șederea în cadrul emisiunii nu a fost una prea plăcută sau folositoare, iar eliminarea a surprins-o pe fosta Miss România. După ce a părăsit show-ul, vasluianca nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa emisiunii. Aceasta a aruncat cu acuzații. Potrivit spuselor sale condițiile din casa Mireasa sunt unele greu de suportat, iar noțiunea de igienă personală le este străină unor concurenți.

După ce a fost eliminată din casa Mireasa, Bianca Manolache nu s-a putut abține și a venit cu acuze destul de dure la adresa emisiunii și a concurenților. Se pare că pentru fosta Miss România șederea în cadrul show-ului matrimonial a fost greu de dus. Mai întâi, aceasta s-a plâns de colegii pe care i-a avut, multora având să le reproșeze lucruri.

Însă, pe lângă disputele pe care le-a purtat în casa Mireasa, Bianca a ținut să menționeze că și condițiile de acolo au fost unele execrabile. Mai exact, fosta concurentă a subliniat că igiena le era străină unora, spunând că unii dintre concurenți miroseau a ceapă și transpirație. De asemenea, vasluianca a mai spus că nici în casă curățenia nu era la mare căutare, iar paturile în care concurenții dorm erau pline de purici.

Ce declarații a făcut Bianca

Odată ce a părăsit casa „Mireasa”, Bianca a făcut următoarele declarații în mediul online:

„Nu mă regăseam în teatru ieftin și defăimare din partea unor persoane mult mai josnice decât mine, precum Bogdana, care a venit la emisiune că nu avea unde să stea. Sau mai mulți băieți care vor să cunoască o anumită fată… Mie îmi place să fiu eu însămi, lumea de calitate cu siguranță a apreciat asta. Răutățile altora, gratuite, s-au arătat la iveală. Mai ales răutatea doamnei preotese, care se credea mai presus de oricine și orice. Sau a doamnei Mirela, ce s-a găsit să îmi spună mie că sunt slabă. Nu cred că era mama să spună asemenea lucruri. Au spus multe lucruri defăimătoare despre mine, mi-e rușine de rușinea lor.

„Informații false, s-au interpretat toate situațiile. Plus că miroseau a ceapă și transpirație unii concurenți. Și m-au mâncat puricii din patul oferit de către ei”, a spus Bianca Manolache în mediul online.

Acuzele Biancăi la adresa emisiuni i-au împărțit pe internauți în două. Unii au fost de parte ei și i-au dat dreptate: „Bianca, era prea multă mizerie acolo, iar tu ești un suflet ales”, a spus unulu dintre fani acesteia.

În timp ce alții au criticat-o și apostrofat-o: „Dragă Bianca, e urât să pleci dintr-un loc unde ai fost primită la fel ca toate concurentele, după care să scoți asemenea vorbe. Cum de în atâtea serii de concurenți de la Antena 1 nu a spus nimeni că îl mănâncă puricii în casa Mireasa? Numai pe tine te-au mâncat? Poate erau țânțari. Nu te supăra, dar nu aș vrea să creadă cineva că noi, vasluienii, nu știm să plecăm frumos, cu vorbă bună și cu fruntea sus”, a spus un alt internaut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024