Prima pagină » Local » Noapte fierbinte la Iași! Cătușe, bani și adrenalină într-o goană nebună. Un tânăr de 20 de ani parcă a pus pariu cu viața (EXCLUSIV)
Noapte fierbinte la Iași! Cătușe, bani și adrenalină într-o goană nebună. Un tânăr de 20 de ani parcă a pus pariu cu viața (EXCLUSIV)

Noapte fierbinte la Iași! Cătușe, bani și adrenalină într-o goană nebună. Un tânăr de 20 de ani parcă a pus pariu cu viața (EXCLUSIV)

12 nov. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Local

Un tânăr de 20 de ani din Iași a reușit într-o singură noapte să comită mai multe infracțiuni. Totuși, polițiștii au pus ochii pe el și l-au prins la scurt timp după ce a dat lovitură după lovitură

Un tânăr din Iași parcă a pus pariu cu viața. Ce a pus în joc? Ei bine, libertatea! Mihai Antonio Postică a făcut într-o noapte infracțiuni cât nu fac alții într-o viață. Tânărul a spart o societate, a furat un autoturism și a încercat să sustragă bunuri dintr-un altul. Totuși, faptele sale nu au rămas nerăsplătite. Polițiștii au intrat pe fir, iar în scurt timp l-au identificat pe bărbat. Astfel, zilele trecute, tânărul în vârstă de 20 de ani a ajuns pe mâna agenților care au decis să îl rețină pentru 24 de ore.

Este greu de înțeles de ce s-a jucat tânărul cu libertatea, având în vedere că „prada” sa a fost de 400 de lei. Dosarul penal pe care polițiștii l-au deschis pe numele individului este pentru mai multe infracțiuni.

Postică a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii au precizat că tânărul a comis 3 infracțiuni.

„Polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, tentativă de furt calificat și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din cercetări a rezultat faptul că, la începutul lunii octombrie a acestui an, acesta ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din comuna Dolhești, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 400 de lei. De asemenea, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie a.c., acesta ar fi sustras un auto parcat, găsit cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus câțiva metri. Ulterior ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un altul, însă fără a reuși. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mihai Antonio Postică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

După ce a stat 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Postică a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia au decis ca individul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni și dispune arestarea preventivă a inculpatului POSTICĂ MIHAI-ANTONIO, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tentativă la infracțiunea de furt calificat, pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în decizia judecătorilor.

Dacă se va dovedi că tânărul este vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *