Prima pagină » Titlurile zilei » Noapte de groază pentru o tânără din Iaşi. A fost violată în casa ei, înainte de răsărit pentru ca nimeni să nu tragă cu ochiul. Bărbatul care a chinuit-o nici prin faţa uşii nu avea voie să treacă  (EXCLUSIV)
Noapte de groază pentru o tânără din Iaşi. A fost violată în casa ei, înainte de răsărit pentru ca nimeni să nu tragă cu ochiul. Bărbatul care a chinuit-o nici prin faţa uşii nu avea voie să treacă  (EXCLUSIV)

Noapte de groază pentru o tânără din Iaşi. A fost violată în casa ei, înainte de răsărit pentru ca nimeni să nu tragă cu ochiul. Bărbatul care a chinuit-o nici prin faţa uşii nu avea voie să treacă  (EXCLUSIV)

24 ian. 2023, 02:00, 20 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Scene incredibile într-o comună din județul Iași. O tânără de 27 de ani a fost lovită și violată de soțul ei sub privirile copiilor. Acum, bărbatul se află după gratii și riscă să stea acolo o vreme, dacă va fi găsit vinovat

Scandal într-o familie tânără din Iași. Un bărbat a fost arestat în weekend după ce și-a lovit și violat soția. Povestea este una destul de complicată. Marius-Mihai Roșu Mărgărint este un tânăr cunoscut în comunitatea din Mogoșești ca o persoană muncitoare, însă atunci când consumă alcool parcă este alt om.

Acum câteva zile, în urma unui scandal a primit un ordin de protecție, însă l-a încălcat. Și-a lovit soția, a întreținut relații sexuale cu aceasta fără acordul ei, iar în cele din urmă a ajuns pe mâna poliției. Oamenii legii au aflat de toată situația, l-au luat la audieri pe bărbatul în vârstă de 32 de ani, iar mai apoi l-au reținut.

A intrat peste soția sa și a violat-o

După ce a discutat cu polițiștii, tânărul a ajuns în arest. La data de 22 ianuarie 2023, instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 34 de ani, din comuna Mogoșești. Acesta este cercetat într-un dosar penal instrumentat de polițiștii Secţiei 2 Poliție Rurală Ciurea, în care se fac cercetări pentru infracțiunile de viol, corupere sexuală a minorilor, violență în familie, încălcarea ordinului de protecție provizoriu, toate acestea fiind fapte comise în perioada 20-21 ianuarie 2023.

„În data de 21 ianuarie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și a doua zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A fost arestat pentru 30 de zile

Polițiștii l-au prezentat pe bărbat în fața judecătorilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul Roșu-Mărgărint Marius-Mihai și dispune arestarea preventivă a inculpatului Roșu-Mărgărint Marius-Mihai, în prezent reținut în Arestul I.P.J. Iași, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și violență în familie (faptă comisă la data de 20.01.2023, în jurul orei 05:00, în dauna persoanei vătămate R.M.E.M.), încălcarea ordinului de protecție provizoriu (faptă din data de 20.01.2023, ora 22:00, în dauna persoanei vătămate R.M.E.M.), încălcarea ordinului de protecție provizoriu (faptă din data de 21.01.2023, în dauna persoanei vătămate R.M.E.M.), toate cu aplicarea art. 38, alin. (1) din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.01.2023 și până la data de 20.02.2023”, se arată în decizia judecătorilor.

Primarul comunei Mogoșești: „Este un tânăr muncitor”

Reporterii BZI au luat legătura cu primarul comunei Mogoșești pentru a afla mai multe despre această familie.

„Atât el, cât și ea sunt niște tineri muncitori. Ea mai are un copil dintr-o relație anterioară, iar cu actualul soț are gemeni. Este adevărat că a fost un conflict între ei… Ea a fost internată într-un centru. Ne-am ocupat de asta. Soțul ei este muncitor, dar, din păcate, când bea se schimbă. Cazul este în atenția noastră. O să vedem ce vom face pe viitor”, a declarat Rodica Popa, primarul comunei Mogoșești.

Comentarii
  • E o prostie. Atit timp cît ia daruit copii si sunt casatoriti, nu poate fi numit viol…ci un sex mai salbatic….deci eliberati sotul sa poata merge acasa la copilasi

  • Animalul trebuie închis, atât.
    Nu a venit pentru copilași, nu ar mai fi băut, la copii vii cu mâncare, cu ce au nevoie nu plin de alcool precum majoritatea moldovenilor.
    Domină instinctele primare la acest individ.

  • Infractorul este verișorul primăriței . Ia dat și numele in ziar profesionista. Un bețiv și violent cunoscut la poliție de ani ce zile. O rupea cu bătaia. El bătea și copilul ăla mare al ei de asta i la luat doamna Valeria

  • Ea mai are un copil dintro alta relatie anterioara ……., hmm , cind intri intro relatie ar trebui sa cunosti istoria partenerului ca sa iti stii viitorul

  • @Ion, dupa nume esti si tu un moldovean. Ce, tu nu ai venit niciodata baut acasa si apoi ti-ai “reglat” nevasta care scîrtia din bucșe si brațe? Repede viol…. Poate si tu ti-ai iubit soția în funduleț si ea nu a vrut dar tu de beat ce erai ai reușit sa împingi lutul la deal. Deci, si asta tot viol se cheama

  • Nu fi gretos. Cum sa zici ca impingi lutul la deal. Din lut se fac chestii artizanale foarte misto.
    Corect e sa zici ca ii impingi mâlul la deal. Civilizeaza-te.

  • omu muncitor

    Sigur este casa ei si doar a ei?

  • complicat caz

  • E viol, daca este fara acord, indiferent ca is casatoriti sau nu. Doar acu 300 de ani era cum zici tu, cap sec!

  • Pt.d-na primar

    Primărița:,,E muncitor,dar bătăuș când bea”.
    E o circumstanță atenuanta că bea?
    Și trebuie să-și bată nevasta dacă bea?
    Așa îi faceți o caracterizare și pe la Poliție,Parchet,Judecătorie?
    ,,Băiat bun și muncitor,clementa pt.violenta”.
    Mai rău faceți când acoperiți un bătăuș!
    Ii dă curaj sa mai facă.Incurajati violenta!

  • A violat-o și ando bull știe careva?

  • Au mai fost si altii la ea dar nu a mai fost viol, de aia se matolea mirlanul ! , ca auzise el ceva si o luato la rost ori de cite ori beia de suparare

  • @Barbaru…ce te-aș viola puțin in anus… si apoi sa-ți dau la mumu sa mi-o speli nițel

  • Popa Kalistrat

    Saracu barbaru sufera de viol , tacsu la violat in burta masii de io sarit capacele !, maicasa cind era gravida facea sex in trei cu tacsu si cu el la mijloc !, sex in trei, pedofilie si incest !

  • DGASPC
    ianuarie 24, 2023 la 7:18 am
    E o prostie. Atit timp cît ia daruit copii si sunt casatoriti, nu poate fi numit viol…ci un sex mai salbatic….deci eliberati sotul sa poata merge acasa la copilasi

    Răspunde. ATENTIE, ATENTIE, ATENTIE…comentariul de mai sus a fost prezervat pt sesizarea Parchetului Iasi,motivat de faptul ca un angajat al DGASPC .Directie de asistenta sociala si protectie a COPIILOR). a facut un comentariu in afara legii de protectie sociala pe care ar fi fost necesar sa o cunoasca…….Acest personaj il vom identifica cu ajutorul organului de cercetare penala si vom solicita concedierea imediata a acestuia din functia ocupata.Este impardonabil ca un asemenea personaj sa se pronunte in public ca in aceasta cauza nu este viol si sa dea recomandari autoritatilor judiciare de eliberare a autorului violului si a violentelor domestice……Nu cunoaste legea speciala pe care este chemat sa o aplice in cazu asistentei si protectiei comunitare.Desi ne afam in fata unei infractiuni atat de grave de viol al unui sot,savarsit de catre celalalt sot in prezenta copiilor minori,acest functionat,inclusiv Primarita comunei trateaza acest caz cu indulgenta ca fapt divers….

  • Sa l bage în camera cu ucigașul de la Iași care și a ucis nevasta ca nu mai făcea bani la videochat, sa se violeze în gura între ei. Doua gunoaie, doua scursuri ale societății. Unul dintre aceste doua gunoaie își așteaptă sentința pe doctor vicol , asta e prospătura pe județ. Ma pis pe rasa lor de mizerii.

  • Mă uit la comentariile voastre și mă îngrozesc ce mentalități aveți unii!!acuma toți dați vina pe el ,dar de ea ce spuneți ??ea cum este ??este fara vina?eu nu aș crede că este vina lui în totalitate aici ,sunt și multe minciuni ,un bărbat să își violeze soția ,că ea nu a vrut ,dar copii cum ia făcut ??prin viol sau ia plăcut și ei ??hai sa fim seriosi oamenii buni ,aici și multe femei sunt de vina ,când se întâmplă ceva în familie ,in unele cazuri sunt mai rele ca barbati,ele ar trebui sa clădească căminul împreună cu el ,nu sa îl strice ,partea mea!și oricât de certuri ai avea în familie ,te desparti dar nu îl bagi in puscarie , ierti că și Dumnezeu ne iartă pe noi mereu ,noi cine suntem sa nu iertam ??aici nu mai judecați ,daca nu știți povestea intreaaga!și plus de asta o femeie cu capul pe umeri nu își bagă bărbatul în pușcărie ,că cică a violat_o!!chiar credeți așa ceva?🤔🤔🤔🤔

  • Nu mai vorbiți aiurea despre oameni daca nu știți întreaga poveste !! Toti îl judecați pe el ,dar de ea v_ati întrebat ce femeie era??Poate vina a fost mai mult a ea ??sau poate este nevinovat !!Știți cate persoane intră nevinovați in pușcărie ??Din cauza la declarații gresite ,din cauza la răzbunare ,sau pt faptul că nu mai vrea persoana respectiva??oameni sunt răzbunători sa știți !!

  • Sunt multe femei rele ,,răzbunătoare ,,ce fel de femeie cu capul pe umeri,își bagă bărbatul în pușcărie,?? Hai sa fim seriosi,cum sa îți violezi femeia care ai făcut 2sau 3copii,chiar credeți asta??dar copii aia cum ia făcut femeia ??ia plăcut mă gândesc!cum poate sa declare că a violat_o soțul ei ,care are copii ,și o căsnicie de câțiva ani !!unele ele sunt vinovate in povești de genul asta și zic că tot bărbatul este de vina!!dar legea este de partea lor ,dar ar fi bine sa fie de partea dreptății!că unii fac puscarie degeaba din cauza la acuzații false !!Dreptate să se facă,nu sa se uite ce zice femeia !!

  • Pai Panda La urma câți ani are 32 sau 34 înainte sa scrieți concret mai învățați sa luați informați și sa scrieți corect cum sași violeze soția cu care sa însurat nu vi se pare suspecta treaba copi pe care ai are inpreuna o fost făcut tot prin viol 😂😂😂 ferească Dumnezeu de oameni incompetenți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *