Prima pagină » Titlurile zilei » Noapte de groază într-un hotel din Iași! O tânără a fost violată de doi bărbați. Toată scena a fost privită de o a patra persoană (EXCLSUIV)
Noapte de groază într-un hotel din Iași! O tânără a fost violată de doi bărbați. Toată scena a fost privită de o a patra persoană (EXCLSUIV)

Noapte de groază într-un hotel din Iași! O tânără a fost violată de doi bărbați. Toată scena a fost privită de o a patra persoană (EXCLSUIV)

22 feb. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost violată și tâlhărită într-o cameră de hotel din Iași. Scenele de-a dreptul incredibile s-au petrecut în vara anului trecut, însă cei trei indivizi au fost arestați abia ieri. De ei s-au ocupat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași

Scene incredibile au fost surprinse într-un hotel din Iași. O tânără în vârstă de 28 de ani a fost violată și tâlhărită de trei indivizi. Totul s-a petrecut în luna iulie a anului trecut, însă abia luni, 20 februarie 2023, autorii au fost arestați pentru 30 de zile. Din câte se pare, cei trei indivizi au abordat-o pe femeie și au ajuns cu aceasta în camera de hotel. Bogdan Mihăiţă Bumbu și Vasile Iustin Turian au violat-o pe tânără sub privirile lui Samuel Busuioc.

Ulterior, cei trei indivizi i-au luat telefonul mobil și banii pe care îi avea asupra sa. După toată această scenă s-au făcut nevăzuți. Polițiștii au deschis un dosar penal și au făcut verificări.

Cei trei tineri au fost prinși de polițiștii de la Investigații Criminale

Pe fir au intrat polițiștii de la BIC.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Doi dintre aceștia sunt bănuiți și de comiterea infracțiunii de viol. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 06/07.07.2022 ar fi abordat o tânără în vârstă de 28 de ani, pe raza municipiului Iași, pe care ar fi deposedat-o de 460 de lei, un telefon mobil și alte bunuri, prejudiciul total fiind de 1.650 de lei.

De asemenea, doi dintre tineri ar fi violat-o. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 februarie a.c., tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cei trei tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe inculpatul Bumbu Bogdan Mihăiţă, şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Bumbu Bogdan Mihăiţă, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de coautorat la infracţiunea de viol şi coautorat la infracţiunea de tâlhărie calificată, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.02.2023 şi până la data de 21.03.2023, inclusiv.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe inculpatul Turian Vasile Iustin, şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Turian Vasile Iustin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de coautorat la infracțiunea de viol şi coautorat la infracțiunea de tâlhărie calificată, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.02.2023 şi până la data de 21.03.2023, inclusiv.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe inculpatul Busuioc Samuel, şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Busuioc Samuel, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la infracţiunea de viol și coautorat la infracțiunea de tâlhărie calificată, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.02.2023 şi până la data de 21.03.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor.

Comentarii
  • adica nu i au platit si i au luat banii; pai n a facut ce a zis ca face;

  • As Luminita lider de spagi

    Pt cei de la ANAF si DNA va rugam sa veniti si la fabrica de copii Elena Doamna din Iasi . Sa vedeti in ce conditii se munceste , nu este lapte praf pt bebeluși ,nu sunt pelinci , nu sunt medicamente, nu sunt masti ,nu sunt manusi ,nu sunt dezinfectanti . Sa vedeti cum este amenintat personalul de safa da sindicat Luminita marea lidera de sindicat . Sa vedeti angajarile cu asistenti fara diplome de bacalaureat . Sa vedeti cum manajerul Martinescu trece garzi fictive la unii doctori . Sa vedeti afacerile murdare cu firmele de medicamente ale lui Martinescu si ale lui Lumi da la sindicat .

  • Luminita ai greșit articolul draga mea…

  • Dar cum a ajuns aia în cameră cu cei trei indivizi? Prostituție cumva? De femeie nu se zice nimic, sau prostituția a devenit legală în România?

  • Ei și tu acuma “cum a ajuns in camera “ , au negociat dur prețul dar țăranii iau dat teapa pe sistemul “și pfututa și cu banii luați “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *