Prima pagină » Local » Noapte de foc la Iași! Polițiștii rutieri sunt în trafic. Șoferii sunt verificați: alcool și droguri – EXCLUSIV, FOTO

Noapte de foc la Iași! Polițiștii rutieri sunt în trafic. Șoferii sunt verificați: alcool și droguri – EXCLUSIV, FOTO

06 sept. 2023, 20:47, 7 ,
în Local

În această seară, polițiștii din Iași efectuează mai multe controale în mai multe zone din oraș. Șoferii sunt verificați pentru consumul de alcool, dar și pentru consumul de substanțe psihoactive.

De la începutul acestui an, polițiștii din Iași au împărțit zeci de amenzi în urma unor controale pe care le-au desfășurat în trafic. Mai mulți șoferi au fost sancționați, iar o parte dintre ei s-au ales cu dosare penale.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Comentarii
  • Sa vizeze zona Zimbru și Splai Bahlui spre Mircea. Acolo sunt sportivi cu nasoliile în bot. Tabacului spre Piața Dacia la fel.

  • Sa vizeze pacurari și tatarasi

  • Rond Copou și stadion Copou.

  • POLITIA TREBUIE SA FIE MEREU PE STRAZI ZI SI NOAPTE SA VADA CE SE INTAMPLA PE STRAZI ,ASTA TREBUIE SA FIE ZILNIC NU ATUNCI CAND MOR OAMENI DIN CAUZA UNOR NEMERNICI BETI SI DROGATI LA VOLAN

  • Politia ar trebui sa fie dotata si cu veste antiglont. Nu se stie de la baietan gen Adascalitei Jr, zboara un glonte, deh… baietanul e spart mai mereu!!!

  • i-auzi !!!!!!!!!!!!!!!!

  • da-ti drumul la lagarele de munca silnica care erau pe vremea odiosului: Canalul Dunare-Marea Neagra (Inchisoarea Valea Neagra Peninsula, Inchisoarea Poarta Alba, Inchisoarea Salcia, Inchisoarea Periprava, Inchisoarea Constanta, Inchisoarea Midia, Inchisoarea Capul Midia, Inchisoarea Cernavoda) si cele din Balta Brailei. bataie, munca silnica, mancare de rahat, sa vedeti voi cum le sare cheful de bautura, droguri si figuri de mare zeitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *