Prima pagină » Titlurile zilei » Noapte de foc la Iași! O adolescentă și-a văzut moartea cu ochii după ce un individ coborât dintr-un BMW burdușit cu droguri a luat-o la palme pe stradă. Strigătele au fost auzite de polițiști – EXCLUSIV
Noapte de foc la Iași! O adolescentă și-a văzut moartea cu ochii după ce un individ coborât dintr-un BMW burdușit cu droguri a luat-o la palme pe stradă. Strigătele au fost auzite de polițiști - EXCLUSIV

Noapte de foc la Iași! O adolescentă și-a văzut moartea cu ochii după ce un individ coborât dintr-un BMW burdușit cu droguri a luat-o la palme pe stradă. Strigătele au fost auzite de polițiști – EXCLUSIV

06 nov. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O adolescentă și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost abordată de un individ. Bărbatul a coborât dintr-un BMW burdușit cu droguri. Norocul fetei a fost că strigătele i-au fost auzite de un echipaj de Poliție Locală

Scene incredibile la Iași. O adolescentă în vârstă de 15 ani a trecut, probabil, prin cea mai grea întâmplare din viața sa în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceasta era însoțită de o altă adolescentă, de 12 ani, când a fost abordată de un individ aflat într-un BMW în care s-au găsit droguri.

După un schimb de replici, bărbatul a coborât din autoturism și i-a dat o palmă. Adolescenta a strigat după ajutor și a fost auzită de un echipaj de Poliție Locală.

„Polițiștii locali erau în patrulă pe strada Pantelimon Halipa. Două fete, minore, au solicitat sprijin poliției pentru că erau agresate de niște indivizi. Aceștia au fost depistați, erau trei tineri. Intervenția polițiștilor a fost una la timp, a fost efectuat și controlul asupra celor trei indivizi, fiind depistate substanțe care pot fi droguri, posibil să fie amfetamină. Acestea au fost depistate, preluate, sigilate și trimise mai departe. Acum, cazul este în investigare la Secția 6 de Poliție. Felicit polițiștii pentru promptitudine”, a transmis Liviu Zanfirescu, șeful Poliției Locale Iași.

O adolescentă și-a văzut moartea cu ochii sâmbătă noaptea la Iași

Odată ce polițiștii ieșeni au fost informați de cele întâmplate, aceștia au făcut verificări.

„La data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 23.50, Secția nr. 6 Poliție Iași a fost sesizată de către un polițist local despre faptul că o minoră ar fi fost agresată fizic. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că o minoră, de 15 ani, în timp ce se afla pe o stradă în municipiul Iași, pe fondul unor discuții contradictorii cu un tânăr pe care nu îl cunoștea, ar fi fost lovită cu palma de acesta, agresorul părăsind imediat locul cu un autoturism condus de altă persoană.

La scurt timp, reprezentanții Poliției Locale au identificat autoturismul în cauză staționat, moment în care o persoană a coborât din mașină și a fugit, în interior fiind depistați alți 3 tineri (șoferul și doi pasageri). Polițiștii Secției 6 Politie Iași, deplasați la fața locului, au stabilit și identitatea tânărului care a fugit, respectiv a celui care a fost implicat în agresiune. Totodată, la controlul mașinii, în interior au fost identificate mai multe plicuri cu substanțe susceptibile a fi interzise.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. Minora care ar fi fost agresată, în prezența reprezentantului legal, nu a depus plângere pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsurile legale. Substanțele au fost ridicate în vederea dispunerii de măsuri, conform competențelor legale”, au transmis reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

După ce  o adolescentă și-a văzut moartea cu ochii, polițiștii au de făcut verificări.

Comentarii
  • Felicitari POLITISTILOR LOCALI!

  • Felicitări și „părinților” care nu au depus plângere. O „lecție” pentru viitorii lor sclavi, pardon, copii.

  • Ce cautau pe strada la ora 23.50 doua copile de 15 si 12 ani? Protectia Copilului doarme?
    Parintii, daca exista, trebuie luati si ei la intrebari.
    Felicitari politistilor!

  • Ai di mini șî di mini!!! Poate nu am citit bine! Adolescente de 15 si 12 ani la ora 23.50 pe stradă??? Ce căutau și ele la miezul nopții pe acolo??? Droguri? Copii nesupravegheați, părinți inconștienți.

  • Pantelimon Halipă? Nu cumva învață la Holban matracucile alea care umblă aiurea pe stradă noaptea? Și dacă e așa, cine păzește căminul de la Holban de umblă alea aiurea? Întrebări fără răspuns.

  • Iaca niste idioti !, ”ce cautau la ora aia pe strada ” , pai intro societate normala , educata putea sa fie si 2 ori 4 diminieata !, care e problema ? poate ca mergeau dupa medicamente , poate veneau de la discoteca ….. care e problema ? adica sa inteleg ca asa le trebuie ? ca justificati infractorii ?posibili eventuali violatori pentru faptele de agresiuni verbale si fizice asupra unor minore ori majore , care cine stie pine unde se ajungea doar pentru ca niste fete , o femeie nu respecta orarul cind are voie ori le dati voi voie pe strada ? ele nu mai sunt fiinte libere iar atacatorii au voie si pe buna dreptate sa agreseze femei singure dupa ora 22 noaptea ? baaa , voi sunteti talibani ?

  • 0 barat patrulări pe ordine publică din partea jandarmeriei, poliției naționale.0 flagranturi din partea acestora.Pe străzile din cartier trebuie înființate gărzile voluntare, civice, altfel nu mai avem liniște.

  • Eu cred că fiind weekend au și fetele dreptul de a ieși din casă. Poate că tutorele sau, cum plm e formularea, reprezentantul legal al minorelor o fi gătit sâmbătă fasole și iaca, fetele or ieșit să tragă niște beșîni pe stradă. Vremea era frumoasă, de ce să se împută în casă. Plus că se trecuse la ora de iarnă, deci emanațiile puțeau mai abitir.

  • Mircea Silvestru

    e vorba de traficantul de droguri Mircea Silvestru? si-a schimbat masina? stiam ca are un Pasat scos din fabrica inainte sa se nasca gagica actuala

    adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masini folosite la livrari de droguri:
    IS 15 KDR
    VOLKSWAGEN VW PASSAT
    sasiu: WVWZZZ3CZ7P056224

    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

  • Fix așa face și fiul celui cu TNT imobiliare.

  • Repet întrebările: alea două sunt cazate la Holban sau nu? Și dacă sunt cazate la Holban cine e responsabil de ele pe timpul nopții? Nu poate fi nimeni tras la răspundere fiindcă două minore umblă aiurea pe stradă? Alo, cineva de la Ion Holban pe aici?

  • D-le Zanfirescu …mai lăsați laudele pt. lingăii de la circulație ( Găleată , Aburlăciței , Cotiugă …etc ) …ordinea publică face totul în această instituție …

  • La ora 23,50, minorele in ziua de azi nu au ce cauta pe strada; probabil erau nesupravegheate de la centrul de copii.
    La educatia de azi , jungla e realitate.

  • Să facă anchetă la Holban, de ce umblă minorele noaptea nesupravegheate pe stradă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *