Prima pagină » Local » Noapte de coşmar pentru sute de ieşeni. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din curţi, pasaje și blocuri

Noapte de coşmar pentru sute de ieşeni. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din curţi, pasaje și blocuri

16 sept. 2024, 08:14, 2 ,
în Local

Iașul a fost afectat în totalitate de ploile torențiale, iar multe curți, pasaje, blocuri și parcări au fost inundate. Pompierii ieșeni intervin cu autospeciale pentru a scoate apa în mai multe zone.

„Inundație produsă la o curte, (aproximativ 30 cm apă în curte din declarațiile apelantului) cu posibilitate de intrare în casă, în mun. Iași, str. Prof. Neculai Zamfirescu. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție.

Inundație curte, (aprox. 30 cm apă în curte din declarațiile apelantului) cu posibilitate de intrare în casă, mun. Iași, str. Silvestru. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție.

Inundație curte și casă, mun. Iași, str. Strugurilor. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție.

Inundație subsol bloc, apă aproape ajunge în casa scării, mun. Iași, aleea Vitejilor. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție.

Inundație pasaj Frumoasă, două mașini blocate, mun. Iași, str. Plantelor. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 1 APIC și o motopompă.

Inundație curte și casă, mun. Iași, str. Cicoarei. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție. Este vorba de o parcare inundată (aprox. 50 cm apă) pe o suprafață de aprox. 200 mp. Se deplasează în sprijino autospecială cu o motopompă de capacitate medie.

Inundație curte, (aproximativ 30 cm apă în curte) cu posibilitate de intrare în casă, mun. Iași, str. Cazangiilor. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție.

Inundație curte, cu posibilitate de afectare a casei de locuit, în orașul Târgu Frumos, strada 22 Decembrie. Intervine Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos cu o autospecială de primă intervenție și o autospecială de intervenție.

Inundație curte și anexă, șoseaua Păcurari, în municipiul Iași. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție. Apă în curte este pe o suprafață de aproximativ 80 mp, cu o adâncime de aproximativ 20-30 cm. Se lucrează la evacuare.

Inundație curte, cu posibilitate de intrare în casă, municipiul Iași, strada Al. Bărbat. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție”, a transmis ISU Iași.

Comentarii
  • se pare ca limitatoarele de viteza ale lui chirica nu au functionat, ploaia intrind cu viteza peste limita legala in Iasi 🤣

  • O ocazie buna pentru a incepe intocmirea unei harti cu zonele usor inundabile din Iasi, utila in cazul afacerilor imobiliare. Multi vor uri ori o vor contesta. Articolele din preasa insa, sunt dovada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
16 septembrie 2024
16 septembrie 2024