Prima pagină » Cultural » Nina Dobrev a ajuns în spital, în urma unui accident. „Va fi o recuperare lungă”

Nina Dobrev a ajuns în spital, în urma unui accident. „Va fi o recuperare lungă”

22 mai 2024, 08:06,
în Cultural

Nina Dobrev, din „The Vampire Diaries”, a ajuns în spital cu răni multiple în urma unui accident. Actrița a postat luni, pe 20 mai, pe contul său de Instagram, două fotografii tulburătoare. Imaginile o surprind înainte și după un accident grav de bicicletă care a necesitat spitalizare și i-a provocat multiple răni.

„Cum a început și cum merge”, a scris Nina în mediul online. În prima imagine, actrița din serialul „The Vampire Diaries” apare zâmbitoare, pe o bicicletă electrică, în timp ce în a doua se află pe patul de spital cu gâtul într-o orteză cervicală și cu piciorul stâng de asemenea într-o orteză.

Nina Dobrev a ajuns în spital, în urma unui accident

Vedeta a avut un accident despre care a vrut să își țină la curent fanii.

„Sunt în regulă, dar va fi o recuperare lungă”, a scris Nina Dobrev într-un Instagram Story. „Cred că pot să spun că prima mea experiență pe o bicicletă electrică va fi și ultima”, a mai glumit.

Julianne Hough, actriță, cântăreață și dansatoare, și una dintre cele mai bune prietene ale Ninei Dobrev, a reacționat la postarea actriței pe Instagram: „Asta-i fata mea! Evident că nu aș glumi dacă nu ai fi bine…”.

„Păstrându-ți identitatea de brand”, a comentat și iubitul actriței, snowboarderul Shaun White.

„Dar de bicicletă ce zici? O recomanzi?”, a glumit și actorul Charles Michael Davis III.

Luni, 20 mai, Shaun White, snowboarderul olimpic, a distribuit un Instagram Story care o înfățișează pe Nina Dobrev relaxându-se într-un avion privat. Actrița, cu piciorul rănit imobilizat într-o orteză, stă confortabil pe un scaun, însoțită de câinele ei fidel, Maverick.

Cu ce se ocupă Nina Dobrev după ce a finalizat serialul care a propulsat-o la Hollywood

Nina Dobrev revine pe marile ecrane cu o comedie polițistă! Actrița va juca alături de Lil Rel Howery, actor și comediant cunoscut, în filmul „Reunion”, așteptat pe 28 iunie.

De la finalul serialului în 2017, actrița s-a dedicat producției, actoriei și, recent, regiei. Acum, ea se confruntă cu consecințele unui accident care i-a provocat multiple răni.

„Când m-am mutat în Statele Unite nu existau prea multe oportunități de a produce pentru mine”, a completat Dobrev, care s-a născut în Bulgaria și a crescut în Canada.

„Mi-a luat ceva timp să ajung unde sunt acum. O parte din asta se datorează faptului că am încredere în mine și că simt că pot. Dar s-a întâmplat și pentru că nu am văzut multe exemple în acest sens la început”, a încheiat actrița.

Reamintim faptul că Nina Dobrev a ajuns la spital după ce a suferit un accident care i-a provocat răni multiple.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024