Prima pagină » Titlurile zilei » Nimeni nu vrea să cumpere vila lui Mihail Vlasov. Prețul impunătoarei locuințe din Copou a scăzut cu un milion de euro. „Se poate ajunge la un preț mai mic”

Nimeni nu vrea să cumpere vila lui Mihail Vlasov. Prețul impunătoarei locuințe din Copou a scăzut cu un milion de euro. „Se poate ajunge la un preț mai mic”

06 ian. 2023, 02:00, 32 ,
Raluca Costin în Titlurile zilei

Vila lui Mihail Vlasov este scoasă la vânzare cu un preț mai mic față de cel de anul trecut. În februarie 2022, casa din Copou se vindea cu 3 milioane de euro, însă prețul a scăzut la 2 milioane de euro în acest an. Avocat și fost director al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare după ce a delapidat instituția pe care o conducea cu o sumă de aproape 12 milioane de euro

Nimeni nu vrea să cumpere vila lui Mihail Vlasov din Copou, Iași. Deși anunțul de vânzare a impunătoarei vile a fost publicat pe site-urile unei agenții imobiliare anul trecut, cu prețul de 3 milioane de euro, locuința celui poreclit „Împăratul” nu s-a vândut. Anul acesta a fost scoasă la vânzare cu 2 milioane de euro.

Reprezentanții agenției imobiliare care se ocupă de vânzarea fostei locuințe a lui Vlasov susțin că prețul a fost puțin „umflat” când a fost scoasă la vânzare, însă, pentru că nu a mai fost nimeni interesat să cumpere „palatul”, prețul a scăzut.

„Pretențiile erau mari la acea vreme și de aceea s-a scos la vânzare la acel preț. Am avut un potențial client care voia să cumpere în decembrie anul trecut, cu 3 milioane de euro, dar a renunțat. Suma a scăzut, dar până la urmă se poate ajunge la un preț mai mic, deci prețul poate fi  negociabil”, susțin reprezentanții agenții imobiliare din Iași.

Vila lui Mihail Vlasov era cea mai impunătoare casă din Copou

În momentul în care vila a fost scoasă la vânzare pentru prima dată, specialiștii din domeniul imobiliar estimau un preț de 1,6 milioane de euro, diferența putând fi făcută de finisajele interioare și de dotările rămase. Amintim faptul că cei care au vizitat vila lui Mihail Vlasov în trecut au rămas uimiți de marmura, de mobilierul, de pianul și de obiectele de colecție care înfrumusețau interiorul casei din strada Sărărie.

Vila din Copou are o suprafață locuibilă de 800 mp și a fost construită în anul 1995, fiind una dintre cele mai impunătoare case din Iași de la acea vreme. În interiorul clădirii cu un etaj și mansardă sunt numai dotări și amenajări de lux, cu piscină interioară, jacuzzi și sală de cinema. Rafinamentul casei este dat de dotările și mobilierul lucrat manual, majoritatea obiectelor de colecție adunate de Mihail Vlasov, care anul acesta împlinește 80 de ani. Fiind și un împătimit al jocurilor de noroc, multe obiecte au fost câștigate sau pierdute la partidele de Poker.

Proprietatea din Copou are nouă camere, șase băi și cinci terase

Potrivit anunțului de vânzare publicat de agenția imobiliară care se ocupă de tranzacție,

„vila exclusivistă are regim de înălțime S+D+E1+E2+M, în zona Copou, Iași, la strada asfaltată, având un living de 160 mp și nouă camere, șase băi, cinci terase, patru șemineuri, grădină și bazin exterior, cramă la demisol, piscină la interior, cu terasă proprie și saună. Suprafața utilă este de 800 mp și terenul este de 2.000 mp. Imobilul are deschidere la strada Sărărie, cu acces rapid către centru, deține spații generoase și este ideală pentru locuit sau pentru diverse activități economice. Este racordată la toate utilitățile zonei. Proprietatea beneficiază de amenajări exterioare, este împrejmuită cu gard din beton, alei pavate, gazon, plante și arbuști ornamentali, garaj subteran, foișor cu grătar”.

Imediat după încarcerarea lui Mihail Vlasov, angajații unei companii private au golit vila de obiectele de artă și mobilierul de lux din interior.

Mihail Vlasov este în libertate și locuiește în București

Avocatul Mihail Vlasov are de achitat un prejudiciu de 12 milioane de euro. Fostul director al Camerei de Comerț și Industrie a României a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare după ce a delapidat instituția pe care o conducea cu o sumă de aproape 12 milioane de euro. Averea lui se află sub sechestru, în urma condamnărilor primite în două dosare instrumentate de DNA.

Reprezentanții agenției care se ocupă de vânzarea vilei din Copou susțin că eventualul cumpărător va prelua imobilul liber de sarcini și că tranzacția se va desfășura în condiții de legalitate. De precizat este faptul că, în vila din strada Sărărie 62, Mihail Vlasov și-a ispășit și o parte din pedeapsă. Acum, Mihail Vlasov este în libertate, după ce a ispășit un 1 an și 4 luni din pedeapsă, fiind încarcerat în anul 2020.

Rămâne de văzut cine va cumpăra vila lui Mihail Vlasov.

Comentarii
  • Ofer 19.000 cash și inca 20000 credit. Mai mult de 40 de mii nu face. Un nebun,da, poate ar da 2 milioane, de lei, VECHI :))

  • Publicitate ieftina.
    Cine cumpără castelul cartoforului?
    Preturile la imobiliare au tendințe net descrescătoare.

  • Lux?! Este jeg acolo. Este o monstruozitate de cladire fara nici o logica arhitecturala.

  • casa e pe versant. usor, usor se duce la vale!

  • Gicule, casa este frumoasa. Dacă faci o comparație cu coteata în care stai tu, dai în depresie instant. Intr-adevar, nu-ți permiți sa cumperi nici vreun preș din fata ușii, dar asta nu-i motiv sa dai cu kkt.

  • Ca sa incalzesti ditamai castelul in vremurile astea este nebunie curata.

  • 8 ani condamnare, a făcut 1,4 ani și a rămas cu 12 milioane euro, bună afacere, m-aș băga și eu!

  • ofer 1,9 mil

  • Casoaia cu o arhitectura Maidaneza corcita aiurea se afla intrun stadiu avansat de degradare , este construita pe un versant cu alunecari de teren cunoscute de zeci si sute de ani , constructia chiar a avut probleme in sensul asta si a tot au fost cirpite si cosmetizate , si in nici un caz , never ever NU ESTE IN COPOU acolo !, aia este mahalaua Sarariei !, nu mai poleiti cu aur rahatul !, ce naiba ? chiar nu cunoasteti Iasul ?

  • Nichita Primaru

    e lipit golanu,el si cu Irinel Columbeanu

  • 1,9 mil, cu tot cu fiicele lui urâte și buzate ca să-mi desfunde chiuvetele

  • @Ciurea.mai laso in papusoi…ti ai dori si tu vreo 500mp2 pe saracia aia de Sarariei:)))))

  • Interlopi cu legaturi politice.Trebuie confiscate si valorificate toate proprietățile lor.

  • @Ciurea boschetarule sararie e zona 0 a Iasului paduche sarac ce esti tu cu wc in spatele casei de chirpici

  • Eugen Profesorul

    Pe Sararie stau saracii si tiganii. Eu am penthouse pe Independentei!

  • Eugen tu tot in Elvetia te arzi in kur, batran chelbos si chior ce esti tu si cu cainele tau Luluta.

  • Sărărie e plin de case din 1848, locuite de tebeciști fără venituri. Una e să ridici o pilăraie cu intervenții, alta e să vinzi dovadă că 1 milion din cele 3 nu mai este.

  • Oricine ar fi Vlasov, casa este foarte frumoasa, cu niște interioare de vis. Faptul ca scuipați din praful drumului, nu schimba jegurile de pal pe care le-ati luat la ocazie din apartamentele voastre prapadite. Și casa rezista din 95, deci se pare ca nu se prăbușește nici un versant, în schimb niciunul nu aveți asigurare la cascarabetele voastre pentru ca nu va permiteți.
    Sa păstrăm simțul realității, distinșii mei cititori!

  • Măcăne și tu pe PF, în nume propriu.
    Nu există în Iași case de milioane de euro, cu atât mai mult o tiribombă îngrămădită de pe un deal știut cu probleme.
    Asta e, ești un agent imobiliar sărac și visezi bani nemunciți. Ghinion.

  • cand deadea drumu Vlasov la apa din piscina de inunda 20 de case la vale voi inca va spalati la lighean.

  • Sulman Hkir Al Bulat Kalil King of Sararie

    Sararie a fost zona zero prin anii .90 a tuturor arabetilor si babuinilor care s-au perindat prin Iasi !, acum corciturile lor ridica in slavi mahalaua saraciilor Iasului numindo ”Copou” . hahahahaha

  • Pt @Saracule

    Ce te-ai mai opărit, sărăcie! Nu-i vorba de nici un agent, ci de faptul ca o fi Vlasov un parcare dar casa este mult peste ce ti-ai permite tu vreodată, cu tot cu împrumuturi de la banca, valabil și pentru prostănacul de mai sus care scrie ca i se pare un jeg casa.

  • Vorbe n vânt. Lucrare din anii 90, depașită sub toate aspectele, fușăreala de barbugiu. Dacă ia 500 mii sa spună mulțumesc

  • Normal că e cu mult peste ce mi-aș permite eu vreodată. E o casă de prost gust făcută de unul care știa că poate fura toată viața. Cine și-ar dori casă cu 5 bude? Cine spală atâtea wc-uri? Știu, îți iei menajeră, să locuiască cu tine, dar tu doar îți imaginezi. Practic, ești un ratat de garsonieră și speri să dai tunul vieții cât să-ți plătești rata pe luna februarie. Săracule!!! :))))

  • Nu, sărăcie, nu vreau o casa cu 5 bude, îmi ajunge a mea cu 3. Cine sa ți le spele? Pai în cazul tău, de ce sa-ti iei menajera când o ai pe maica-ta? Vine de doua ori pe luna, cu o rafie în care-ți aduce câteva borcane cu zacusca, o oala cu ciorba și încă una cu niște cârnați sleit, se cearta cu șoferul de pe cursa,care i-a spus sa nu mai imputa mașina și, când ajunge, se apuca sa-ti raneasca prin casa în care stai cu chirie. Dup-aia, merge înapoi la tara și le spune la neamuri ca stai bine, ești băiat de oraș. Toată lumea te invidiază pentru o viata asa tihnita, de familie…Vezi ca între timp, nevasa-ta iar a cedat nervos ca nu mai aveti bani pt întreținere.

  • Asta crede ca daca vopseste un pic gardul cu alb gata sar oamenii cu milioanele?

  • cand asta era smecher …voi nici fraieri nu erati…casa nu stiu daca merita sau nu ..Eugene te cauta Boguta vad…si daca esti aici zine cum ii dadea Leucemie la sotia zoisului mic pe bucium la penthouse impreuna cu alti tovarasi…. o umpleau de sloboz cum ii placea…cat despre grasi si fituica lor…le urez multe zabrele .

  • Eugen @tudorica

    Nu mai vb de mine ca nu ma cunosti sclavetule!

  • Cele 3 bude le ții în curte, după datina străbună a neamului tău migrat din hindia. Mă- ta nu trebuie să le spele pt. că n-a spălat nimic niciodată, nici pe tine.

  • Numai reparatiile costa cateva sute de mii.

    Daca apare la executari silite sigur se da cum mai putin de 500,000.

  • Au ieșit piticii afară ?! Să-mi schimb numărul la mașină … nu îmi este frică de pitici

  • o mizerie arhitecturala cu canalizarea in dren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`