Prima pagină » International » Nimeni nu se aștepta la asta! Iată ce a făcut femeia care i-a tăiat organul genital soțului și apoi l-a aruncat în toaletă
Nimeni nu se aștepta la asta! Iată ce a făcut femeia care i-a tăiat organul genital soțului și apoi l-a aruncat în toaletă

Nimeni nu se aștepta la asta! Iată ce a făcut femeia care i-a tăiat organul genital soțului și apoi l-a aruncat în toaletă

17 mai 2024, 14:45, 1 ,
B, , h, , în International

O soție geloasă care a tăiat organul genital soțului ei și l-a aruncat în toaletă a fost închisă pentru aproape cinci ani, deși victima spune că iertat-o și acum o vrea înapoi, scrie Mirror.co.uk.

Daiane dos Santos Farias a recunoscut că și-a ademenit soțul pe Gilberto Nogueira de Oliveira în pat în decembrie anul trecut.

Apoi, când a fost legat de stâlpii patului, ea a stins luminile, a scos un brici și i-a tăiat penisul, au declarat procurorii Tribunalului Atibaia de lângă São Paulo, Brazilia, informează sursa citată.

Farias, în vârstă de 34 de ani, s-a împăcat de atunci cu soțul ei. Însă judecătorul Roberta Layaun Chiappeta de Moraes Barro a condamnat-o la patru ani și cinci luni de închisoare pe 15 mai, când a pledat vinovată pentru vătămare corporală gravă.

Pedeapsa maximă ar fi putut fi de opt ani de închisoare

Avocatul lui Farias, Tassia Mafra, a declarat presei locale că va face apel la sentință, susținând că judecătorul a ignorat că ea „a acționat sub o emoție violentă”.

El a adăugat: „Voi insista și asupra aplicării regimului semi-deschis, conform prevederii legale. În orice caz, a fost un rezultat excelent. Pedeapsa a fost corectă”.

Gilberto, care are acum o proteză de penis, s-a învinuit că a provocat atacul, înșelând-o pe Farias cu nepoata ei de 15 ani.

Vârsta de consimțământ în Brazilia este de 14 ani. Potrivit Correio, victima a decis să reia relația cu soția sa în luna martie a acestui an.

El a adăugat: „Toată vina a fost a mea. Daiane este o femeie minunată, iubitoare, care mă iubește”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *