Prima pagină » National » Nimeni nu se aștepta la asta. Ce studii are Dana Budeanu
Nimeni nu se aștepta la asta. Ce studii are Dana Budeanu

Nimeni nu se aștepta la asta. Ce studii are Dana Budeanu

01 sept. 2020, 23:15,
Antonia Ceausu în National

Controversatul designer Dana Budeanu a fost invitată în această seară într-o emisiune de televiziune. Aceasta a declarat că orice politician care declară că dorește o țară ca afară este doar un demagog. Dana Budeanu susține că românii au nevoie de politicieni care să le asigure un trai care să se potrivească lor, deoarece decalajul cu alte popoare este unul enorm.

„Orice politician care vine și vă spune că vrea să candideze ca să facă România ca afară, pac, ați închis televizorul. Ăla e un demagog – nu există o Românie ca afară. Nu, măh, tu trebuie să faci o Românie pentru ai tăi, pentru nația asta.

O Românie capabilă să fie bună pentru nația asta, așa cum e ea. Noi nu o să fim nici britanici, nici francezi, nici nemți niciodată.

Nici peste 300 de ani! Noi sunem români, cu bune, cu rele. Să vină unii care pot să facă să fie bine pentru români, să nu mai plece.. Atât!

De câți ani suntem în Uniunea Europeană? Ce a făcut UE? Trei fonduri? Ce a făcut concret pentru noi, unde suntem noi, în afară de ăștia care au plecat să muncească pe nimic?

Atenție că am doctorat în integrare europeană, liniștiți-vă! Și master în studii est-europene”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Acum este prima dată când le las pe fetițele mele să mă vadă la televizor”

Dana Budeanu a afirmat că în această seară este pentru prima dată când le permite fetițelor sale să o urmărească la televizor.

„Am primit o rugăminte care a venit cumva peste rugămintea ta și împreună cele două rugăminți au avut greutatea necesară de a mă aduce aici. Nu nepărat refuz celelalte propuneri, dar sunt o persoană foarte izolată. Astă seară s-ar putea să vedeți o Dana Budeanu ușor schimbată pentru că fetițele mele se uită la mine – este prima dată de când s-au născut când se uită la mine la televizor.

Ele nu se uită, se uită foarte rar, se uită la filme, dar nu se uită la televiziunea prin cablu. Se uită la meciurile de fotbal. Este prima dată când mă văd și de aceea am stat încordată în timpul promo-ului”, a mărturisit Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre succesul verdictelor sale

Aceasta a vorbit despre succesul verdictelor sale. Dana Budeanu și-a exprimat părerea cu privire la succesul pe care îl au videoclipurile realizate de ea.

„Eu nu aș putea, cred, niciodată să fac ce faci tu sau să înregistrez o emisiune pur și simplu și să o montez. E cumva un start pe care mi-l dau în momentul în care încep să vorbesc… Eu nu am desfășurător, nu am absolut nimic. (…)

Senzația este că există așa un val imens de ură la adresa mea sau la adresa rubricilor, dar nu este așa. N-am avut în viața mea niciun fel de intersecție cu vreo persoană publică sau vedetă despre care am afirmat că este prost îmbrăcată și vedeta să se fi supărat.

Sunt interpretări ale unei mase extrem de mediocre. A glumi, a face caterincă, a face mișto sunt niște atribute firești și extrem de deștepte ale vieții.

Cred că simțul umorului este direct proporțional cu nivelul de inteligență al fiecăruia. Eu cred că, de fapt, toate verdictele mele sunt urmărite pentru că sunt extrem de smart. De aceea și este un fenomen pentru că fenomenul acesta, cu ghilimelele de rigoare.

Nu mă consider un fenomen – ceea ce fac a devenit un fenomen pentru că oamenii foarte smart sunt foarte rari. Persoanele și mințile foarte deștepte sunt foarte rare și este firesc ca ceea ce creează acestea să devină un fenomen”, a spus Dana Budeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *