Prima pagină » National » Nicușor Dan face angajări la Primăria Capitalei: „Va fi un concurs pe bune”

Nicușor Dan face angajări la Primăria Capitalei: „Va fi un concurs pe bune”

02 iun. 2021, 12:23,
Bianca Rebegea, în National

Nicușor Dan, primarul municipiului București, a anunțat că au fost scoase la concurs zece posturi de arhitecţi şi jurişti în cadrul Direcţiei Urbanism din Primăria Generală. El a oferit asigurări că va fi „un concurs pe bune”.

Primarul Nicușor Dan a anunțat că a scos la concurs zece poziții în Direcția Urbanism din Primăria Generală: arhitecţi şi jurişti, „pentru ca lucrurile să intre în normalitate”. În plus, el a precizat că va fi un concurs „pe bune, în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze aici pentru binele cetăţenilor”.

De asemenea, primarul a transmis că toți angajații instituției vor intra în clădire pe bază de cartelă, „ca să vedem cine cât munceşte în această instituţie”.

Nicușor Dan face angajări la Primăria Capitalei: „Zece poziţii de arhitecţi şi jurişti, pentru ca lucrurile să intre în normalitate”

Primarul general al Bucureștiului a dezvăluit că există o mare problemă cu Direcţia Urbanism. De aceea, a anunțat că face angajări.

”Avem o mare problemă cu Direcţia Urbanism din această instituţie. Anunţul pe care-l fac azi este că am scos la concurs 10 poziţii în această Direcţie. Zece poziţii de arhitecţi şi jurişti pentru ca lucrurile să intre în normalitate.

E ceva ce am spus şi la începutul mandatului: încurajez oamenii din afara administraţiei publice să intre în administraţia publică atunci când se iveşte ocazia şi vă asigur că acest concurs pentru zece poziţii în Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei va fi un concurs pe bune, în care cei mai buni oameni care vin să câştige şi să lucreze aici pentru binele cetăţenilor”, a declarat Nicuşor Dan miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nicușor Dan: „Introducem, de mâine, cartelele de acces în Primăria Capitalei”

De joi, 3 iunie, Nicușor Dan a anunțat că angajaţii din primărie vor intra în instituţie pe bază de cartele.

„Introducem, de mâine, cartelele de acces în Primăria Capitalei. Orice angajat din această instituţie va avea o cartelă, va intra pe la una dintre intrările în clădire şi sistemul electronic ne va spune când a intrat şi când a ieşit, da, ca să vedem cine cât munceşte în această instituţie”, a mai afirmat primarul general.

Nicușor Dan spune cine este de vină, pentru că nu există apă caldă în București

Nicușor Dan susține că de vină pentru lipsa apei calde din București este Ministerul Energiei care, prin compania ELCEN, a intrat în revizie cu două centrale simultan. Această declaraţie făcută într-o conferinţă de presă este un atac subtil la Guvernul României şi la, implicit, alianța PNL-USR-PLUS.

”Eu am vrut să fiu tot timpul foarte echilibrat în relația cu ELCENUL. După cum știți, am dorit să preluăm ELCENUL, bineînțeles plătind statului, Ministerul Energiei contravaloarea, tocmai pentru a nu mai fi tot timpul această pasăre de răspundere între ELCEN și Termoenegetica, compania noastră. Pot să vă spun că problemele din ultimele 2-3 săptămâni, din București, nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN pentru că au decis să intre în revizie simultan, cu două centrale.”, a spus Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *