Prima pagină » Actualitate » Nicușor Dan este incă în curs de vaccinare! Ce le-a spus reporterilor atunci când a fost întrebat de ce nu se imunizează împotriva COVID-19
Nicușor Dan este incă în curs de vaccinare! Ce le-a spus reporterilor atunci când a fost întrebat de ce nu se imunizează împotriva COVID-19

Nicușor Dan este incă în curs de vaccinare! Ce le-a spus reporterilor atunci când a fost întrebat de ce nu se imunizează împotriva COVID-19

18 nov. 2021, 08:45,
în Actualitate

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului este în continuare nevaccinat. Acesta le-a declarat reporterilor care l-au întrebat despre acest lucru că se află în curs de vaccinare. Totuși, același răspuns a oferit Nicușor Dan și în trecut. De altfel, în pofida avertismentelor medicilor şi a crizei din sistemul de sănătate pare că Nicușor Dan trageg de timp.

În trecut, primarul Bucureștiului susţinea că trebuie să se consulte mai întâi cu un medic să vadă dacă se poate vaccina împotriva COVID-19.

Nicușor Dan este incă în curs de vaccinare, de câteva luni

Așadar, ridiculul situaţiei a apărut în momentul în care Nicușor Dan a dorit să intre în Parlamentul României dar pentru că nu era vaccinat acest lucru nu s-a putut întâmpla. Totuşi, primarul Bucureștiului şi-a făcut un test PCR şi a putut să intre în interiorul clădirii. Întrebat de reporteri de ce nu se vaccinează, Nicușor Dan le-a spus că o să se vaccineze fără probleme

Același răspuns pe care l-am dat. Sunt în curs de… O să aflați când mă vaccinez… O să mă vaccinez!, a spun Nicușor, potrivit Digi24.

În urmă cu câteva luni, Nicușor Dan a declarat că nu s-a vaccinat și că o va face, atunci când medicul îi va spune să o facă.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine ştiţi, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat şi eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicușor Dan și-a anulat o întâlnire cu premierul Florin Cîțu pentru că nu era vaccinat

Așadar,pe data de 5 noiembrie 2021, premierul Florin Cîțu îl avea invitat, la sediul Guvernului pe Nicușor Dan. Totuși, primarul Capitalei și-a anulat întâlnirea pentru că nu dispunea de un certificat verde care să îi confere accesul în clădire. În cele din urmă, la întâlnirea cu ministrul Transporturilor, Nicușor Dan a făcut rost de un certificat verde pe bază de testare:

„Nu am în momentul acesta, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici”, a spus, joi, edilul Nicuşor Dan.

Nicușor Dan a avut COVID-19 dar nu a spus acest lucru decât după câteva luni

Nicușor Dan a avut COVID-19 dar acest lucru a fost ascuns opiniei publice până pe 31 august 2021. La acea dată, edilul a menţionat faptul că fiica acestuia a trecut prin boală şi că, odată cu ea, s-a infectat și el. Deși în primă instanță edilul declara faptul că testul său Covid-19 a ieșit negativ, însă a stat cu fiica sa în carantină, Nicușor Dan a recunoscut în august că a fost infectat cu noul coronavirus. Cu toate acestea, primarul general al Capitalei nu s-a vaccinat anti-Covid-19 nici până în momentul de față.

”Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai. Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicușor Dan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *