Prima pagină » National » Nicușor Dan continuă să fure ideile Gabrielei Firea! Anunță testare COVID-19 pentru oamenii din Capitală

Nicușor Dan continuă să fure ideile Gabrielei Firea! Anunță testare COVID-19 pentru oamenii din Capitală

07 oct. 2020, 22:15,
Bianca Rebegea, în National

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, a anunțat care sunt planurile sale pentru București. Acesta intenționează să realizeze o celulă de criză la Primăria Capitalei, unde se vor analiza normele ce trebuie luate pentru combaterea pandemiei provocate de noul coronavirus. În acest sens, el a precizat că dorește să crească capacitatea de testare în Capitală. Totodată, a vorbit și despre programul autobuzelor.

„O să începem să creștem capacitatea de testare, dar o să dureze cel puțin două luni. Durează până e pregătit și personalul. O să facem o celulă de criză și o să anunțăm toate măsurile pe care le vom lua.

În privința măștilor există normative și care impun portul măștii de la un anumit grad. Însă eu le recomand oamenilor să poarte mască și afară, indiferent.

Trebuie pe transportul public din București ca întreaga capacitate să funcționeze și să vedem care sunt orele de vârf, ca să fie distribuite clar toate resursele. Din păcate planificarea asta nu există până în acest moment.

Primăria poate să aibă propriul sistem de testare și când are asta poate să se ducă în plus față de ce face Ministerul Sănătății, care sunt centrele de vârstici, șoferi din transportul public sau acolo unde sunt focare, în baza unor protocoale, să le facă chiar singură. Sau se mai pot vinde măști în stațiile de autobuz”, a declarat Nicușor Dan la Digi24.

Gabriela Firea, atac exploziv la adresa lui Nicușor Dan: Tupeu de “frate de interlop”! Să vă fie ruşine! Puneţi mâna şi munciţi!

Gabriela Firea, primarul general în funcţie, este de părere că primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, își atribuie merite care nu îi aparțin.

„Să confişti munca predecesorului, să te împăunezi că e meritul tău şi să-ţi arogi ceva pentru care nu ai muncit o clipă, depăşeşte orice imaginaţie! Tupeu de “frate de interlop”! Azi, Dl Plicuşor a anunţat că “va atrage” el fonduri europene pentru termoficare! Fonduri pentru care atât eu, cât şi echipa mea, ne-am zbătut patru ani şi am îndeplinit toate condiţiile impuse, inclusiv cele mai dificile şi de durată: Strategie energetică a Capitalei şi Studiul de fezabilitate”, afirmă Firea.

„Că a minţit în campanie că va rezolva totul rapid, pentru că “ştie”, “poate” şi “îl ajută guvernul” începe sa fie din ce în ce mai evident. Avariile le-a pus pe seama mea şi a echipei mele. Acum anunţă că va avea şi el avarii, “chiar sute”. Şi că nu are soluţii imediate pentru livrarea fără întreruperi a apei calde”, a scris, luni seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

Conform acesteia, adversarul Nicușor Dan a promis că, după alegerile de pe 27 septembrie, totul va merge „uns”.

Gabriela Firea a precizat că „totul este blocat la Ministerul fondurilor europene” de câteva luni.

„Puteam semna demult contractul de finanţare. Dar Dl Ministru PNL Boloş l-a dosit, ca să-l semneze noul primar, pe munca fostului primar. Să vă fie ruşine! Veţi primi exact ce meritaţi! Aveti zero respect pentru români! Totul este pentru voi, carierele voastre şi îmbuibaţii din jurul vostru! Puneţi mâna şi munciţi! Şi apoi să vă lăudaţi! Cu rezultatele muncii voastre, nu a altora! Furt pe faţă! Ce ne mai mirăm? Aţi furat voi alegerile.. darăminte nişte contracte pe fonduri europene…”, a conchis Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *