Prima pagină » Cancan » Nicuşor Dan a votat. Candidatul de la Primăria Capitalei a venit însoţit de familie

Nicuşor Dan a votat. Candidatul de la Primăria Capitalei a venit însoţit de familie

27 sept. 2020, 11:03,
în Cancan

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a votat în această dimineaţă. Acesta a venit la urne însoţit de familie. Îndemnul acestuia pentru bucureşteni a fost să iasă la vot într-un număr cât mai mare. Astăzi, 27 septembrie, au loc alegerile locale în toată România.

Nicuşor Dan a votat în această dimineaţă

Candidat la Primăria Capitalei, Nicusor Dan s-a prezentat în această dimineaţă la vot însoţit de familia sa. Toți membrii familiei purtau măști de protecție. Îmbrăcat într-un costum bleumarin închis, candidatul la Primăria Capitalei a votat singur.

Fetița lui a intrat în cabina de vot alături de mama ei. Nicușor Dan a mărturisit că abia aștepta acest vot și i-a îndemnat pe bucureșteni să vină într-un număr cât mai mare în secțiile de votare.

De asemenea, el a spus că a venit însoțit de familia lui pentru a le demonstra românilor că alegerile se desfășoară în condiții normale, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul că alegerile se desfăşoară în condiţii normale. Am venit pentru a îndemna bucureştenii să iasă la vot. Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primărie caracatiţa.

Am votat pentru un oraş care are un potenţiale extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, în slujba persoanelor vârstnice, care şi-au văzut copii plecând din oraşul ăsta. Competiţia electorală este de valori, o competiţie între adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, cinste şi corupţie. De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii în număr mare să iasă la vot. Îi invit să iasă de dimineaţă pentru că sunt condiţii speciale”, a declarat Nicuşor Dan.

Votul a fost suspendat la o secţie din Costineşti. Nereguli grave, descoperite

Votul a fost suspendat la o secţie din Costineşti. Din câte se pare sunt probleme cu buletinele de vot. Numele unui candidat apare lângă numele unui alt partid, fata de cel pentru ca candideza. Votul este oprit de mai bine de o oră.

Din cauza unor probleme întâlnite pe buletinele de votare, votul de la algerile locale a fost suspendat de mai bine de o oră. Problema semnalată este dată de faptul că numele unui candidat apare lângă numele unui alt partid, fata de cel pentru ca candideza.

Se pare că decizia luată este aceea ca bulentinele să fie retipărite, dar nu se ştie încă când se va relua procesul de vot.

Prezenţa alegeri locale 2020! Câţi oameni s-au prezentat, la nivel naţional

Câţi romani au votat până acum pentru alegeri locale 2020.

UPDATE 9.30: La nivel naţional, până la ora 9.30 au votat, în total, 1.097.277 de persoane din numărul total de 18.295.485 persoane cu drept de vot. Pe listele suplimentare au votat 63.170 de persoane. Procentul la nivel naţional este de 6,05 %

TOP prezenta la urnele de vot:

TELEORMAN 9,46 %

OLT 9,33 %

CĂLĂRAŞI 8,76 %

TOP CEA MAI SLABĂ PREZENȚĂ

COVASNA 3,98 %

HARGHITA 3,99 %

BISTRIŢA-NĂSĂUD 4,85 %

IAŞI 4,84 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *