Prima pagină » Actualitate » Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei! Ce spune Marcel Ciolacu după ce Gabriela Firea a pierdut
Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei! Ce spune Marcel Ciolacu după ce Gabriela Firea a pierdut

Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei! Ce spune Marcel Ciolacu după ce Gabriela Firea a pierdut

09 iun. 2024, 23:02, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Premierul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Gabriela Firea a avut dreptate când a cerut ca scorul la alegerile locale pe București să fie crezut și comentat numai în momentul în care sunt terminate numărătorile oficiale.

Diferența de scor dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan e mai mică, susține Ciolacu.

„Dacă bucureștenii au decis să dea această nouă șansă lui Nicușor Dan, înseamnă că au avut dreptate. E posibil dar ce e mai important acum e ca reprezentanții PSD să stea în secții și să numere fiecare vot în parte și vom avea votul final. E foarte greu ca alianța să ia locul 1 pe București. (…) E foarte greu să fie un scor mai mare. Doamna Gabriela Firea cu certitudine va fi europarlamentar”, a declarat Marcel Ciolacu.

Scorurile pe București arată așa:

Primar general Bucuresti

Nicusor Dan – 45%

Gabriela Firea – 24%

Cristian Popescu Piedone – 13%

Sebastian Burduja – 10%

Mihai Enache – 4%

Ce spune Nicușor Dan

Nicușor Dan ar fi câștigat alelerile pentru Primăria Capitalei, după cum arată primele date exit-poll.

„O să fim la 50% rețea termică reabilitată. O să mai fie avarii, dar nu o să fie principala problemă a bucureștenilor. E un oraș mare”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat care sunt principalele trei prioriăți pentru următorul său mandat, Nicușor Dan a explicat: „Traficul, 250 de noi tramvaie, reabilitarea liniilor și semaforizafrea inteligentă.”

Firea, val de atacuri și reproșuri la adresa lui Sebastian Burduja

Gabriela Firea a declarat, după anunțul rezultatelor la Primăria Capitalei că Sebastian Burduja, partenerul său de coaliție, a atacat-o în aparițile în presă, în loc să vorbească despre „neajunsurile actualului primar”.

„Am să-i reproșez doar candidatului lor la Primăria Capitalei, care în loc să prezinte un program pentru Capitală și să comunice ăn sens critic față de neajunsurile actualului primar, de dimineață până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram parctic colega lui în coaliție. Nu acest lucru se stabilise la nivelul președinților de partid. Dar în viață, totul se decontează, nu rămân lucrurile așa”, a declarat Firea, vizibil afectată de scorul slab pe care l-a obținut.

 

Comentarii
  • le-a dat de nu s-au vazut :)))

  • Iezuitii papistasi USR si-au schimbat parul dar nu si naravul, si au facut blat cu bolshevicii
    PSD -PNL asa cum s-a intamplat in 2014 cand a iesit presedinte CRIMINALUL RETARDAT Vanzator de copii ZoiANUS.

    In 2014 penalul Dragnea s-a inteles cu penalii PNL sa-l lucreze pe Tonta Copy Paste si PSD l-a votat pe ZoiANUS, urmand ca penalul Dragnea sa fie scapat de dosare de noua putere bolshevica PNL-PSD.
    Pentru ca niciodata bolshevicii nu au fost parolisti ci doar niste shobolani paduchiosi criminali, PNL si multi PSDei l-au bagat in puscarie pe penalul Dragnea, ca multumire ca i-a ajutat sa-l puna pe CRIMINALUL ZoiANUS Presedintele IDIOTILOR din Colonia Romania, care urma sa intre in ,,pandemie” si era nevoie la butoane de un CRIMINAL experimentat ca ZoiANUS.
    Acum, Vaticanul Satanist Spurcat si reptilizat a intervenit si PSD & PNL l-au sustinut pe retardatul Nicusor Dan.
    O sa vedeti ca Firea va primi ceva la schimb sau va fi aruncata sub autobuz daca va face gura ca au lucrat-o in foi de vitza.
    Va incepe FESTINUL: shobolanimea se pregateste sa se manance unii pe altii pentru ca intelegerile pe sub masa au lezat multe orgolii si, din explozie se va transforma in IMPLOZIE.

    Daca pana acum Satana i-a dirijat si i-a sustinut, incepand cu aceste alegeri pline de furaciuni si manareli, Satana va sta deoparte pentru ca a priceput ca a pierdut lupta cu Dumnezeu, si-i va lasa pe CRIMINALI sa se sfasie intre ei.
    Priviti ce se intampla in occident, unde sunt idioti cata frunza cata iarba, dar mai multi ca in Romania pe metru patrat nu exista in tot UNIVERSUL.
    Nationalistii au luat voturi si vor face legea in organizatia satanista UE care urmeaza sa se dezmembreze in maxim doi ani.
    Poponarul Macron este in mare incurcatura ca si poponarul Sholtz si toata poponarimea occidentala.
    Razboiul si tablourile se privesc de la distanta, asa ca urmeaza o lunga vizionare a autoexterminarii si a autoderatizarii shobolanimii si reptilelor de pe planeta Pamant !

    Sa ne cumparam floricele si sa vizionam Festinul shobolanesc ! Minunat !

  • I-am ciuruit!ar fi spus un clasic in viata,nu trage dom’ Semaca sant eu Lascarica :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *