Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Niculina Stoican și Valentin Stănescu au un mariaj ce a fost greu încercat. Cu ce se ocupă soțul interpretei

Niculina Stoican și Valentin Stănescu au un mariaj ce a fost greu încercat. Cu ce se ocupă soțul interpretei

09 feb. 2022, 09:36,
în Cultural

Viața cântăreței Niculina Stoican și a soțului ei Valentin Stănescu a fost greu pusă la încercare. De curând, artista a vorbit despre mariajul ei și despre problemele pe care le-a avut atunci când omul iubit a fost încarcerat. Valentin a fost închis în urmă cu cinci ani de zile pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA.

Acesta a petrecut doi ani de zile în spatele gratiilor.

Niculina Stoican și Valentin Stănescu, o căsnicie greu pusă la încercare

Artista este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața personală, însă de curând aceasta a vorbit deschis despre căsnicia ei și despre momentele de cumpănă:

”Viața m-a încercat de foarte multe ori, am primit lecții de la viață, am încercat să nu aduc în fața publicului ce am avut în suflet. În timp, asta lasă urme, mai ales atunci când simți că trebuie să plângi și nu poți. Eu m-am rugat să nu mi se asprească sufletul și să nu devin un om rău. Vreau să mă lase viața să fiu bună și încrezătoare, chiar dacă de multe ori am căzut”, a spus Niculina Stoican la Antena Stars.

Cu toate că a avut de trecut printr-o serie de momente extrem de dificile, Niculina a rămas cu picioarele pe pământ și alături de persoana iubită a format o echipă de neînvins.

”Mi se zicea de mică ‘lelișoară’, înseamnă o persoană care știe cum să le întoarcă, mi s-a cam adeverit asta. Soțul meu, când avem contradicții, zice că nu vrea să mă asculte ca să nu-l fac eu din vorbe și apoi el să fie de acord cu mine. Spune că-și menține poziția, că nu este de acord și apoi că pot face ce vreau. Asta mi-a plăcut!”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.

Niculina Stoican, dezvăluiri emoționante despre Vlad Stănescu

Vlad Stănescu este fiul Niculinei Stoican, iar cântăreața ajunsa la o vârstă respectabilă este extrem de de mândră de el. În cadrul aceluiași interviu artista a vorbit despre Vlad și a avut doar cuvinte de laudă.

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a spus Niculina Stoican.

Artista a mai afirmat faptul că în familia sa se discută orice, iar împreună găsesc rezolvare pentru orice problemă: „În general, noi nu am avut niciodată discrepanțe în gândire. Am învățat să ținem cont unii de ceilalți, să ne prețuim, să vedem ce dorințe avem, ce se poate face și ce nu se poate face, pentru că nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua sau cel puțin în viața mea nu s-a întâmplat așa”.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *