Prima pagină » Cultural » Niculina Stoican este în doliu! “Și nu știu ce-am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc”

Niculina Stoican este în doliu! “Și nu știu ce-am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc”

17 iul. 2024, 14:18,
în Cultural

Niculina Stoican este în doliu după dispariția bunicii sale. Legătura dintre artistă și bunica sa era una specială.

În interviuri, artista menționa adesea dorul profund pe care îl simțea pentru mama sa, care o aștepta mereu cu dragoste acasă.

Niculina Stoican este în doliu

Cu regret, Niculina Stoican a împărtășit pe rețelele sociale vestea tristă a trecerii în neființă a bunicii sale dragi.

“E primul răsărit fără matale MAICUȚǍ! Și nu știu ce-am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc! Și-mi tot spuneai “vine și vremea să plec, nu mă poți tu ține cât lumea”, dar eu te-aș fi ținut, că erai LUMEA MEA!

Și iar nu știu ce-am să mă fac, fără grija matale, fără vorbele matale! Cine se mai roagă pentru mine cum te rugai matale “să-ți dea Dumnezeu sănătate cǎ pe toate le descurci, să te mileascǎ și pe tine copilu tău cum m-ați milit voi pe mine!

Și-mi aduc aminte cum îmi spuneai când te întrebam cum să mă descurc “să faci cum ai știi, da să nu-ți fie rușine de ce-ai făcut”! De la cine mai iau eu VORBǍ DE NĂDEJDE măicuțǎ ? Și nu știu ce-am să mă fac!

Să te HODINI măicuța mea a bună, ÎN LUMINǍ!  Pe PǍMÂNT ne-ai purtat de grijă, din CER să ne ocrotești! EU, nu știu ce-am să mă fac fără MATALE”, a scris pe contul personal de socializare Niculina Stoican.

În ciuda vârstei înaintate, bunica Eugenia a fost prezentă alături de cele două nepoate, Adriana și Niculina, în urmă cu câteva luni, la podcastul Iulianei Tudor, scrie Star Popular.

”Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, mărturisea Niculina Stoican, în urmă cu doi ani.

Secretele din viața privată a îndrăgitei cântărețe

Dincolo de cariera de succes în folclorul românesc, Niculina Stoican a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate că aceasta s-a confruntat cu mai multe situații dificile, a încercat de fiecare dată să le depășească și să meargă mai departe.

Copilăria interpretei de muzică populară a fost una grea. Mama Niculinei Stoican a crescut-o singură pe ea și pe sora ei după ce au fost părăsite de tată. Bărbatul nu a dorit să păstreze legătura cu fiicele sale, fapt care a afectat-o enorm pe celebra artistă.

Niculina Stoican este în doliu după ce și-a pierdut bunica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *