Prima pagină » Cancan » Niculina Stoican, dezvăluiri despre soț și amanta acestuia

Niculina Stoican, dezvăluiri despre soț și amanta acestuia

03 mart. 2022, 10:48,
în Cancan

Niculina Stoican are un soț ce a petrecut 3 ani la închisoare pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA. Cu toate acestea, cântăreața i-a rămas alături lui Vasile Stănescu sprijinindu-l și așteptându-l acasă, chiar dacă aceasta a fost și înșelată la un moment dat. Cei doi au un băiat împreună  ce a studiat în străinătate. Aceasta a investit în educația fiului aproximativ 150.000 euro.

Celebra cântăreață de muzică populară în vârstă de 51 ani a pornit de jos. Înainte ca aceasta sa-și înceapă cariera în muzică, vedeta a lucrat în străinătate ca baby-sitter. Niculina Stoican a petrecut 3 ani având grijă de copii în Grecia. Vedeta a declarat că i-a fost foarte greu să-și petreacă o bună perioadă departe de casă, însă nu regretă experiența.

Niculina Stoican are un soț ce a stat 3 ani în închisoare

Soțul Niculinei Stoican, Vasile Stănescu, a stat la închisoare 3 ani pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA în valoare de 13,6 milioane lei. Acesta a fost eliberat în anul 2016. Cântăreața a trecut prin momente grele cât soțul ei a lipsit din cadrul familiei. Aceasta a trecut prin de atacuri de panică, anxietate chiar și depresie cât timp a fost închis. După ce bărbatul s-a întors acasă, cei doi au încercat să-și reia viața de familie întreruptă. 

„Dacă are o familie iubitoare, care îl ajută și îl sprijină, nu are cum să se schimbe nimic. Și cred că asta se vedea și din pozele de pe pagina mea. Nu s-a schimbat cu nimic, suntem la fel, ca întotdeauna”, a declarat cântăreața după ce soțul ei a fost eliberat.

Căsătoriți de 30 ani, Niculina Stoican i-a fost alături soțului său atât la bine, cât și la greu. De-a lungul anilor, cântăreața a fost sunată și de către una din amantele lui Vasile Stănescu. Aceasta a mărturisit că nu a fost niciodată o persoană geloasă și că soțul ei a iubit-o mereu.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e.”, a declarat Niculina Stoican.

Cine este fiul Niculinei Stoican

Niculina Stoican și Vasile Stănescu au un fiu ce l-au ținut departe de lumina reflectoarelor. Vlad, în vârstă de 28 ani este consilier de investiții și îi oferă cântăreței de muzică populară sfaturi în afaceri. Acesta a studiat în străinătate, atât în Viena cât și în Londra. Datorită școlilor de prestigiu pe care le-a urmat, vedeta a cheltuit în jur de 150.000 euro pentru educația fiului său. Vlad Stănescu a terminat liceul la Londra, unde un an de studiu costă în jur de 15000 euro, iar în Viena un an universitar este în valoare de 30.000 euro. După terminarea studiilor, acesta s-a întors în România pentru a-și sfătui părinții cu privire la afacerile pe care le dețin. 

„Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtășesc din experiența mea și să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deși are și el job-ul lui”, a declarat Niculina Stoican într-un interviu. 

La întoarcerea acestuia în țara, părinții i-au oferit cadou o mașina în valoare de 50.000 euro, potrivit unor apropiați ai cântăreței de muzică populară.

Înșelată de soț, Niculina Stoican i-a fost alături atât la bine cât și la greu acestuia. De asemenea, vedeta este foarte mândră de fiul său și mereu l-a lăudat, chiar dacă a încercat să îl țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *