Prima pagină » Cancan ultimă oră » Niculina Stoican, despre scandalul cu Olguța Berbec: „Ne vedem în instanță!”

Niculina Stoican, despre scandalul cu Olguța Berbec: „Ne vedem în instanță!”

16 nov. 2021, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Niculina Stoican și Olguța Berbec se pregătesc să se întâlnească la tribunal, asta după ce Olguța Berbec susține că artista i-a furat o melodie. Contactată de către reporeterii Antena Stars, Niculina Stoican are și o reacție în acest sens la aflarea veștii.

În lumea muzicii populare e un nou scandal, iar protagonistele sunt Olguța Berbec și Niculina Stoican. Cele două ajung la tribunal, asta după ce protejata lui Petrică Mâțu Stoian o acuză pe Niculina Stoican că i-ar fi furat o piesă.

Niculina Stoican, declarații exclusive despre scandalul cu Olguța Berbec. Cele două ajung la tribunal

Niculina Stoican a oferit și o scurtă reacție exclusivă pentru Antena Stars, după ce s-a aflat de scandalul uriaș izbucnit. Ea nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest ”război”, însă a ținut să spună că într-adevăr se va vedea cu Olguța Berbec în instanță, acolo unde se va vorbi verde în față despre melodia cu pricina.

”Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță. Atunci când mergem în instanță nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a spus Niculina Stoican pentru Antena Stars, vizibil afectată de scandalul în care e implicată.

Pentru Niculina Stoican e al doilea scandal în care e implicată în doar câteva zile, asta deoarece chiar a mărturisit că îl va da în judecată pe Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, asta deoarece i-a adus cuvinte dure.

El a precizat că din cauza cântărețe a plecat Petrică Mâțu Stoian din Ansamblul Folcloric Maria Tănase, după care a decis să se pensioneze.

Niculina Stoican, îndurerată după moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Pentru Niculina Stoican e o perioadă foarte grea, iar cântăreața a apărut extrem de afectată în ultimele zile de moartea regretatului interpret Petrică Mâțu Stoican. Cântăreața spune că tot timpul i-a fost ca un frate și niciodată nu se aștepta ca el să sfârșească la doar 61 de ani atât de fulgerător.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul”, spunea Niculina Stoican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *