Prima pagină » Cultural » Niculina Stoican, despre divorț. “M-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea!” 

Niculina Stoican, despre divorț. “M-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea!” 

22 ian. 2024, 10:23,
BZI.ro, în Cultural

Niculina Stoican a vorbit deschis despre divorț și momentele grele din căsnicia sa. Artista și soțul ei, Vasile Stănescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți de peste trei decenii și au un fiu împreună. De-a lungul timpului, interpreta de muzică populară a întâmpinat dificultăți în viața personală, trecând prin momente dificile în căsnicie.

Cu toate acestea, Niculina Stoican a reușit să le depășească și a rămas alături de bărbatul cu care are un copil.

Ce spune artista despre infidelitățile soțului ei

De-a lungul timpului, au circulat în presă multe speculații despre presupusa infidelitate a soțului Niculinei Stoican față de artistă. La rândul ei, interpreta de muzică populară a confirmat unele dintre aceste zvonuri, mărturisind că soțul ei a fost adesea abordat de multe femei care au încercat să-i facă rău. Într-un interviu, solista a vorbit despre perioada dificilă din viața sa și cum a reușit să depășească aceste provocări.

„Iert pentru că așa se spune: dacă ești un bun creștin, trebuie să ierți. Dar eu nu uit. Nu cred că rezolv problema decât pe jumătate. Iert pentru că trebuie, dar nu uit. Mintea mea se hrănește cu acea aducere aminte și răul acela rămâne cumva prezent. Erau tot felul de telefoane pe care le primeam ca să mă bâzâie. Am răspuns tranșant și cum am considerat eu de cuviință.

Deocamdată pe mine mă cheamă Stănescu și când nu o să mă mai cheme Stănescu, pentru mine va fi o problemă. Până atunci, nici cea mai mică problemă… Nu am orgolii eu în familie. Întotdeauna am discutat tranșant. Sunt vulcanică dacă simt că am fost neîndreptățită.”, a declarat Niculina Stoican.

Ce a declarat Niculina Stoican, despre divorț

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că atât ea, cât și soțul său, au luat în considerare ideea de a divorța, dar au reușit să depășească aceste gânduri și să rămână împreună, în ciuda tuturor dificultăților pe care le-au întâmpinat în relația lor.

„ Ne-am gândit amândoi la divorț, doar că n-a ieșit. Am mers mai departe și sunt foarte fericită că am depășit lucrurile astea și momentele astea.

Nu m-aș fi văzut o secundă trăind lângă altcineva și nici el lângă altcineva. Eu nu m-am simțit în pericol. Soțul meu este un bărbat frumos, un bărbat care a fost veșnic curtat și femeile s-au oferit efectiv. Eu sunt o ființă mai orgolioasă. Cred că m-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea .”, a spus Niculina Stoican despre divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *