Prima pagină » Cancan » Niculina Stoican a spus adevărul despre roastul lui Cosmin Natanticu. “Ce să zic…”

Niculina Stoican a spus adevărul despre roastul lui Cosmin Natanticu. “Ce să zic…”

08 dec. 2021, 10:21,
în Cancan

Niculina Stoican a vrut să facă lumină în cazul scandalului cu privire la roastul lui Cosmin Natanticu de la Antena 1. Reacția artistei vine după ce în presa de cancan s-a scris că aceasta l-ar fi pus la punct pe fostul concurent de la Asia Express.

Cântăreața a declarat că glumele actorului au fost „prea acide”. Pe parcursul roastului, aceasta l-a întrerupt pe comediant de mai multe ori. Artista a fost criticată de internauți pentru atitudinea ei.

Ce spune Niculina Stoican despre roastul lui Cosmin Natanticu

După ce fanii artistei au spus că între ea și Cosmin Natanticu ar exista neînțelegeri, cântăreața a vrut să aducă lămuriri. Solista a spus că ea și Cosmin Natanticu au jucat momentul respectiv. Mai mult, cei doi s-au fotografiat împreună după acest roast.

„……ce să zic? Se pare că “presa” a făcut o obsesie din a reitera tot felul de titluri,care mai de care mai “profi” la adresa mea. Viața și gândirea mea nu sunt compuse din niște titluri, ci din ce construiesc în jurul meu! Nu sunt perfectă, dar se pare că numele meu VINDE și ei din asta trăiesc, din răul pe care mi-l fac mie gratuit și cu intenție!

N-am pus niciodată preț pe ce spun cei care nu au scrupule și am hotărât întotdeauna să las faptele să vorbească!  Vă las aici o poză cu Natanticu din culisele SHOW- ului de la ANT 1 atât de comentat de toată presa!

Părem supărați ?! Nu, deloc, chiar ne amuzăm de modul în care AM JUCAT MOMENTUL, AMÂNDOI”, a scris Niculina Stoican pe pagina de Facebook.

Ce schimb de replici au existat între cei doi

La show-ul „Râzi cu Roast”, difuzat de Antena 1, Niculina Stoican și Cosmin Natanticu au avut un schimb de replici despre care cântăreața spune că a fost jucat.

„Ieși afară!”, este una dintre replicile cu care Niculina Stoican l-a întrerupt pe fostul concurent de la Asia Express.

Actorul și-a continuat numărul, iar solista a continuat să-l întrerupă.

„Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”, i-a mai spus artista comediantului.

„Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc! Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular”, i-a spus Cosmin Natanticu interpretei.

„Când intri în Oltenia să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci!”, este una dintre replicile Niculinei Stoican la adresa comediantului.

„Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”, a declarat Cosmin Natanricu la finalul numărului.

Cosmin Natanticu și-a dorit sa fie fotbalist

Actorul și stand-uper-ul Cosmin Natanticu este pasionat de filme, dar îi place să se uite și la meciuri de fotbal.

Atunci când are timp liber, Cosmin mai iese cu băieții la un fotbal și recunoaște că la un momentdat și-a dorit fie fotbalist.

Cosmin este văr cu Răzvan Oaidă, care în prezent joacă la FCSB și care evoluează şi pentru Naţionala U21 a României. De altfel, Cosmin spune că este foarte mândru Răzvan Oaida și că prin intermediu lacestuia poate și el să aibă legătură cu acest fenomen.

Totuși, Cosmin nu regretă nicio secundă că s-a făcut actor și nu fotbalist și este încântat că poate să facă lumea să râdă, să se simtă bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *