Prima pagină » Cancan ultimă oră » Niculina Stoican a fost sunată de o femeie care spunea că este amanta soțului ei. Ireal ce replică i-a dat cântăreața!

Niculina Stoican a fost sunată de o femeie care spunea că este amanta soțului ei. Ireal ce replică i-a dat cântăreața!

22 feb. 2022, 18:30,
în Cancan ultimă oră

Niculina Stoican a dovedit de multe ori că este o femeie puternică atunci când vine vorba de propria familie. Artista a avut parte de multe încercări din partea ”intrușilor”, însă a rămas cu picioarele pe pământ chiar și când a fost sunată de o presupusă amantă a soțului.

Cântăreața a fost sunată de o presupusă amantă a lui Vasile Stănescu

Deși căsnicia i-a fost pusă la încercare de multe ori, se pare că Niculina Stoican a reușit să rămână fermă pe poziție și nu s-a lăsat intimidată. În cadrul unei emisiui, artista a povestit un episod mai puțin plăcut din căsnicia cu Vasile Stănescu. Cântăreața a fost sunată de o presupusă amantă a acestuia, care susținea că are o relație cu soțul ei.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu. Am primit telefoane: Știi, soțul tău mă iubește. I-am spus: Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Vasile Stănescu a făcut închisoare trei ani

În anul 2014, Vasile Stănescu a fost închis pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Ulterior, Niculina Stoican s-a confruntat cu o depresie severă și cu greu a reușit să se obișnuiască cu ideea că soțul ei va sta departe de familie.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mai spus Niculina Stoican.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *