Prima pagină » Sport » Nicolo Napoli, modest după ce a bătut pe Dinamo: „Băieții s-au mișcat bine, dar urmează multă muncă!”
Nicolo Napoli, modest după ce a bătut pe Dinamo:

Nicolo Napoli, modest după ce a bătut pe Dinamo: „Băieții s-au mișcat bine, dar urmează multă muncă!”

22 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Poli Iași a întrerupt o serie neagră de 11 meciuri fără victorie în Liga 1, după 1-0 cu Dinamo. Un contraatac finalizat de muntenegreanul Uros Dzuranovic a decis partida. A fost primul succes al moldovenilor de la venirea lui Nicolo Napoli, revenit după 5 ani pe banca echipei din Copou.

„A fost un succes muncit, am jucat bine, important e că am luat 3 puncte, echipa avea mare nevoie de victorie. Băieții s-au mișcat bine, am avut ocazii, dar acum urmează treabă multă! E bine că vine această pauză, avem 12 zile de lucru, acum le dau 2 zile libere băieților, merită! De când am venit, am lucrat puțin tactic, am alergat mult, echipa s-a antrenat bine. Acum urmează meciul cu Clinceni, încercăm să jucăm bine și să câștigăm”, a declarat Nicolo Napoli după această partidă.

Mulțescu refuză să accepte că Dinamo a intrat în hora retrogradării!

Dinamo a pierdut la Iași, scor 0-1, la primul meci de la revenirea lui Gheorghe Mulțescu. Dinamo nu a reușit să se trezească după venirea lui Gheorghe Mulțescu și a pierdut în fața ultimei clasate, Poli Iași, care nu mai câștigase din luna decembrie 2020. Antrenorul lui Dinamo spune că situația este foarte grea, dar spune că echipa nu a intrat deocamdată în hora retrogadării.

„Meciul l-am pierdut în prima repriză, când am avut 4-5 oportunități. Am adus mingea în față, dar n-am putut să înscriem. Lucrurile au mers mai rău în repriza a doua, jucătorii care au intrat n-au adus un plus. Nu fac acum analiza jocului, dar aproape toți jucătorii au greșit. Au fost greșeli mari, inclusiv la faza golului. Am încercat să pregătim moralul, pentru că jucătorii erau căzuți, dar acum a venit acest eșec. E greu, e foarte greu, ne-au lipsit 5 jucători de bază! E foarte bună această pauză, trebuie să ne recuperăm jucătorii accidentați și să completăm pregătirea. Meciul acesta era de 6 puncte pentru noi. Vom juca fiecare meci la victorie, nu avem ce face… Deocamdată n-am intrat în hora retrogradării, mai sunt multe meciuri, dar situația este foarte grea”, a spus Mulțescu după eșecul de la Iași.

Poli Iași – Dinamo s-a terminat 1-0, iar moldovenii antrenați de Nicolo Napoli au obținut prima victorie după 11 etape (9 remize) și primul succes acasă după 6 luni. Ultimul succes fusese în urmă cu 3 luni. În plus, aceasta este și prima victorie pe teren propriu după 6 luni, de la acel 5-2 de pomină cu FCSB, de pe 27 septembrie 2020. De cealaltă parte, Dinamo a rămas echipa cu cele mai multe etape fără gol marcat: 13.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024