Prima pagină » Radio » Actualitate » Nicoleta Voicu nu a mers la nunta fiului ei. Artista a recunoscut din ce motiv nu a participat la cununie

Nicoleta Voicu nu a mers la nunta fiului ei. Artista a recunoscut din ce motiv nu a participat la cununie

31 oct. 2022, 10:07,
BZI.ro, în Radio

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a dezvăluit că nu a participat la nunta fiului ei după ce anterior a avut o discuție tensionată cu acesta. Astfel, în loc să se poată bucura de acest moment fericit din viața copilului ei, artista a evitat să onoreze cu prezența evenimentul. Mai mult, Nicoleta Voicu spune că nu se consideră vinovată pentru modul în care a degenerat toată această poveste.

Pentru artista populară Nicoleta Voicu lucrurile nu au mers deloc bine în ultima perioadă și par să devină tot mai tensionate. Și aceasta deoarece, deși a fost soacră mare, Nicoleta Voicu a lipsit de la acest eveniment important din viața fiului ei. Artista a mărturisit că a ales să nu participe, după ce a fost jignită de propiul copil.

Deși a devenit soacră mare, Nicoleta Voicu a lipsit de la cununia fiului său. Artista a preferat să nu participe, după ce a avut o discuție destul de tensionată cu fiul ei. Chiar dacă totul a ponit de la bunele ei intenții, deznodământul a fost unul nefericit. Arttista a povestit recent care a fost motivul pentru care nu i-a fost alături fiului ei în cel mai important moment din viață.

Nicoleta Voicu a lipsit de la nunta fiului ei

Un moment de mândrie pentru orice mamă, nunta copilului ei, pentru Nicoleta Voicu s-a transformat în ceva neplăcut și dureros, după cum a povestit artista. De altfel, aceasta a mărturisit că relația cu familia ei a descumpănit-o de mai multe ori în trecut, prăpastia devenind tot mai adâncă.

„Prin atâtea am trecut și despărțirile din ultima perioadă din viața mea m-au făcut una cu pământul. M-au adus la nivelul pământului la propriu și la figurat. Și a fost un minus pentru mine, pentru că s-a creat o punte între familia mea și mine, adică între cei care nu au grija zilei de mâine, cei care sunt înstăriți, și eu, care am fost nevoită să iau viață de la zero”, a declarat Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu a povestit că a avut doar bune intenții, greșeala ei fiind că a anunțat în social media că fiul ei se însoară și că va deveni soacră mare. Acest lucru nu a fost însă pe placul fiului artistei, care a fost deranjat de faptul că mama lui a vobit despre eveniment. Drept urmare, artista a considerat că este mai bine să nu participe la cununia fiului ei.

„A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, ca orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv «Am ajuns și soacra mare». Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de la apariția articolului și am primit un telefon, de la fiul meu, în care s-a arătat supărat pentru postarea făcută”, a mai spus artista populară.

Nicoleta Voicu, relație tensionată cu Gheorghe Turda

În urma cu aproape doi ani, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda se despărțeau definitiv, după o relație cu mai multe separări și împăcări. Astfel, în ultimul timp între cei doi certurile și momentele tensionate erau din ce în ce mai grave. Potrivit spuselor Nicoletei, interpretul era mai mereu înconjurat de alte colege de breaslă ce se visau la brațul lui. Ba mai mult, Nicoleta Voicu a spus că mai multe interprete de muzică populară din țară au încercat să se bage în relația lor de iubire.

„Stând acum pe margine… nu știu câtă vină a avut el, câtă vină au avut persoanele care nu ne-au lăsat în pace. Nici el nu a avut încredere în mine. Artiste din generația lui care erau omniprezente în viața lui, au fost mai multe linguri în farfuria noastră. Dacă eu am avut decența să tac și nici nu vreau să spun mai multe, dar aș declanșa jihadul în lumea muzicii populare”, a spus Nicoleta Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *