Prima pagină » Cancan » Nicoleta Voicu a ajuns la poliție. „Am trimis plângere. De ce nu se agită…”

Nicoleta Voicu a ajuns la poliție. „Am trimis plângere. De ce nu se agită…”

01 nov. 2021, 09:18,
în Cancan

Nicoleta Voicu a ajuns la poliție și trece prin clipe de coșmar. Artista a scăpat de COVID-19 după ce a stat izolată în locuință timp de doua săptămâni. Mulți dintre prietenii acesteia au ignorat-o în această perioadă cu toate că Nicoleta le-a cerut ajutorul. Acum, după ce a crezut că tot greul a trecut, cântăreața este terorizată de un necunoscut.

”Iar m-a sunat cineva! Cu număr ascuns, nu știu, se oprise totul, la un moment dat”, spune Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu a ajuns la poliție și a depus plângere

Cântăreața trece din nou prin clipe de coșmar după ce în urmă cu doi ani a trecut prin acceeasi situație. Nicoleta Voicu a mers acum la poliție unde a despus o plângere.

”Am făcut din nou plângere. Am trimis din nou plângere, le-am spus că-i rog să atașeze la dosar. Oricum, e ciudat. Într-o lună m-au sunat șapte, într-o lună unul… Nu e ciudat? Oricum, cine mă sună pe privat, e blocat. Sunt supărată. Nu știu de ce nu se agită Parchetul, Poliția? Am refăcut lista convorbirilor, i-am dat-o polițistului. Am luat-o pe ore… Luna trecută m-a sunat o dată”, a dezvăluit Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu a trăit un adevărat calvar timp de două luni!

Timp de două luni, cântăreața de muzică populară a fost terorizată în acest interval de un bărbat, care a sunat-o nonstop și doar o singură dată a vorbit. Avea să facă plângere la Poliție. ”Ce faci, frumoaso?”, i-a spus acesta, într-unul dintre apeluri.

”M-a terorizat cu telefoanele! Într-una dintre dăți când m-a sunat, eram acasă, cu cineva de la o televiziune, l-am dat pe speaker și s-a potolit din acel moment. Dar două luni a fost un coșmar pentru mine, m-a terorizat cu telefoanele. Era o voce de bărbat, o singură dată a vorbit în aceste două luni în care m-a tot sunat. Ultima dată când m-a sunat m-a întrebat: «Ce faci, frumoaso?» Nu știu ce voia. Suna și închidea.

O dată a sunat și eram în mașină, cu fiul meu și cu o colegă, o solistă de muzică populară… A sunat și a închis. Am fost speriată, să fii sunată la trei dimineața, la 1 dimineața, la prânz, seara… Și să nu vorbească! Ba era număr privat, ba cunoscut…”, povestea Nicoleta.

Gheorghe Turda o face praf pe Nicoleta Voicu: „E suferind cu capul”

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu e departe de a ajunge la final. Cei doi sunt la cuțite și este din ce în ce mai posibil să se vadă în instanță. Interpretul de muzică populară a răbufnit după ce fosta lui iubită a făcut afirmații despe relația lor intimă și nu numai. Avocatul lui Gheorghe Turda i-a trimis o a treia notificare Nicoletei Voicu și este dispus să meargă mai departe.

”Eu vreau sa scap de aceasta teroare psihica! Eu am aparut in emisiunea Mirelei Vaida in care am vorbit despre viata mea, familia mea, regretata mea sotie. Si, printre altele, m-au intrebat despre fosta iubita. Nu am atacat-o, atat am spus, ca s-a lamentat peste tot ca n-are din ce trai, ca sunt conditiile neprielnice in care suntem toti artistii, si am spus ca stiu ca familia ei o sustine. Parintii ei au sustinut-o si o sustin, nicidecum n-am criticat-o.

Daca Dumnezeu nu i-a dat suficienta minte, si a interpretat gresit, e treaba ei. Mai ales ca eu am fost la parintii ei acasa si sunt destul de instariti, ca la tara, cum sunt familiile actuale de la tara. Eu m-am retras definitiv in gaoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dansa. Ma ameninta cu avocatii ei, care avocati… nu stiu. Sunt la a treia notificare, sper sa se potoleasca. Dar n-ai cu cine sa vorbesti ca, saraca, e suferinda cu capul”, a declarat Gheorghe Turda.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024