Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicoleta Nucă și-a micropigmentat buzele. Cum arată artista după procedură

Nicoleta Nucă și-a micropigmentat buzele. Cum arată artista după procedură

15 apr. 2022, 23:16,
în Cancan ultimă oră

Nicoleta Nucă este una din cele mai îndrăgite artiste in România. Vedeta nu spune niciodată nu atunci când vine vorba de o schimbare care-i îmbunătățește înfățișarea! Ei bine, și pentru că are mare grijă de aspectul ei fizic, frumoasa artistă a apelat la o schimbare. Iată cum arată după procedură, dar și după ce s-a vopsit din nou!

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăznețe artiste, mai ales atunci când vine vorba de vreo schimbare care îi pune trăsăturile în evidență. Dacă în urmă cu ceva timp obișnuia să își schimbe constant culorile din păr, acum a recurs la o altă intervenție care vine în avantajul ei.

Nicoleta Nucă și-a micropigmentat buzele

În această după-amiază, Nicoleta Nucă s-a filmat în salonul de înfrumusețare, în timp ce își micropigmenta buzele cu o nuanță naturală. Nu, diferența nu este una care să iasă în evidență, asta pentru că frumoasa artistă a optat pentru o culoare apropiată buzelor sale, însă care să-i permită să iasă mereu nemachiată din casă, dar în același timp să arate perfect și să îi scoată buzele în evidență.

„Am venit să îmi fac buzele. Aici se întâmplă procedura. Deja sunt cu buzele amorțite de asta vorbesc ciudat. Abia aștept”, le-a spus Nicoleta Nucă fanilor de pe Instagram.

Nicoleta Nucă s-a și vopsit astăzi

Ei bine, se pare că Nicoleta Nucă a vrut ca ziua de azi să fie destinată special pentru ea, motiv pentru care încă de dimineață s-a ocupat de aspectul ei fizic. Frumoasa artistă nu doar că și- micropigmentat buzele în această seară, dar și-a schimbat și culoarea părului.

Dis de dimineață, Nicoleta Nucă s-a afișat în salonul de înfrumuesețare, unde a făcut un tratament la păr, însă cel mai important lucru este că și-a reîmprospătat nuanța părului pe care o are de câteva luni bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *