Prima pagină » Cancan » Nicoleta Nucă e însărcinată la scurt timp după ce s-a despărțit de iubit. Cine este noul ei partener

Nicoleta Nucă e însărcinată la scurt timp după ce s-a despărțit de iubit. Cine este noul ei partener

26 sept. 2024, 14:36,
Radu Vasiluță în Cancan

Surse apropiate artistei Nicoleta Nucă au precizat că aceasta ar fi însărcinată, la câteva luni după ce s-a despărțit de iubit. Toată lumea a rămas uimită când a aflat că nu mai formează un cuplu cu Alex Ursache, cu care era într-o relație de șapte ani. Ba chiar, anul acesta, Nicoleta Nucă avea programată nunta, însă totul s-a terminat.

Showbiz-ul autohton a fost luat prin surprindere în momentul în care Nicoleta Nucă a anunțat că relația dintre ea și Alex Ursache a ajuns la final. Cei doi se iubeau de șapte ani, iar nunta era programată pentru 2024. Cu toate acestea, soarta nu le-a surâs, potrivit Cancan.

Nicoleta Nucă e însărcinată la scurt timp după ce s-a despărțit de iubit

Deși avea programată nunta pentru anul acesta, Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, iar acum așteaptă un copil cu noul iubit Bogdan Anton! Din câte se pare, cântăreața este însărcinată deși relația actuală datează de câteva luni, la scurt timp după ce a rupt logodna cu fostul. Cei de la Cancan au informații despre acest subiect.

Imediat după separare, Nicoleta Nucă s-a afișat cu noul iubit, ba chiar l-a luat după ea pe la evenimentele mondene. Relația lor datează de doar două luni, iar artista s-a abținut să dezvăluie identitatea celui care o face fericită în prezent. N-a vorbit prea mult despre el și a susținut că vrea să țină totul ascuns, pentru moment.

„Nu o să vorbesc foarte mult despre relație. Deși am fost deja surprinși împreună, în continuare aleg să mențin relația cât se poate de personală, de intimă. Încercăm să o ținem cât se poate de departe de ochii lumii, cel puțin în momentul de față. Vedem pe parcurs dacă o fi cazul să ne expunem, dar în principiu sunt destul de privată în ceea ce privește viața personală”, a menționat cântăreața.

Cine este Bogdan Anton, noul iubit al Nicoletei Nucă

Ei bine, noul iubit al Nicoletei Nucă ar fi Bogdan Anton, și este muzician și el. Deși abia a închis o relația de lungă durată și avea planuri de viitor cu Alex Ursache, Nicoleta s-a mișcat destul de repede. Ba chiar i s-au aprins călcâiele rău de tot după Bogdan Anton din moment ce a și rămas însărcinată! Se pare că prietenii Nicoletei știu deja despre sarcină, toată lumea e pusă-n temă, numai fanii artistei încă nu știau.

Contactată de jurnaliștii de la Cancan, cântăreața a menționat că se abține de la absolut orice declarație și n-a dorit nici să confirme, dar nici să infirme informația.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024