Prima pagină » Cancan » Nicoleta Nucă a fost eliminată de la „Bravo ai stil”. Ce declarații a făcut vedeta

Nicoleta Nucă a fost eliminată de la „Bravo ai stil”. Ce declarații a făcut vedeta

04 oct. 2021, 14:30,
în Cancan

Cântăreața Nicoleta Nucă a fost eliminată de la „Bravo ai stil Celebrities” și a vorbit despre plecarea ei din cadrul show-ului. Aceasta a precizat și despre cum a fost această scurtă experiență pentru ea. De asemenea, ea consideră că și-a atins obiectivul chiar dacă a apărăsit competiția prea repede.

Nicoleta Nucă a pășit cu încredere în platoul „Bravo ai stil Celebrities” și a dat tot ce avea mai bun pentru a-i impresiona pe jurați cu ținutele ei. Cu toate acestea, în ultima ediție a show-ului vedeta a fost eliminată, fiind prima fată care pleacă acasă eliminată de public.

Nicoleta Nucă, eliminată de la „Bravo ai stil”

Nicoleta Nucă a fost extrem de dezamăgită pentru că a fost nevoită să părăsească competiția „Bravo ai stil”. Artista a fost nominalizată să plece acasă cu un procent de 3,1%, iar experiența ei a luat sfârșit după puțintimp de la debutul noului sezon al emisiunii. Oficial, solista este prima concurentă care pleacă acasă, după ce Olga Verbițchi a fost descalificată din cauza că a încălcat regulamentul.

Recent, artista care urmează să se căsătorească în curând a postat și un mesaj pe pagina personală de Instagram, în care a scris câteva rânduri despre ceea ce a trăit în cadrul show-ului.

Vă mulțumesc din toată inima pentru cuvintele frumoase, pentru susținere și apreciere! Mă bucur că am reușit să vin în fața voastră exact așa cum sunt. Fără măști și fără să fac compromisuri. Mi-am propus asta și cred că mi-am atins obiectivul, chiar dacă nu am rămas foarte mult timp în cadrul acestei emisiuni”, a transmis Nicoleta Nucă.

Ce spune vedeta despre experiența „Bravo ai stil”

În urmă cu ceva timp, înainte să fie eliminată, Nicoleta Nucă dezvăluia faptul că emisiunea este mai grea decât s-a așteptat și întreaga echipă depune un efort considerabil, pentru ca totul să se vadă perfect la tv. Mai mult, artista spunea că nu este deloc ușor să te pregătești pentru o defilare și să îți alegi ținutele, chiar dacă cei de acasă consideră floare la ureche acest lucru.

Suntem la platou de dimineața până seara și știu că ar putea apărea întrebări de genul «Păi și ce e așa complicat să te îmbraci frumos și să defilezi?», dar vă asigur că este mult mai multă muncă în spate atât din partea noastră, a concurentelor, cât și din partea juraților și a echipei de producție! Este mult mai greu decât mi-aș fi imaginat și decât se vede pe micile ecrane, pentru că tot ceea ce facem și pregătim și gândim, cu ajutor sau fără ajutor, în materie de ținute, muzică și momente, este acoperit de un voal de mister în ceea ce privește rezultatul și reacțiile juraților și a celor de acasă”, spunea Nicoleta Nucă la începutul competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *