Prima pagină » Cancan » Nicoleta Nucă a fost cerută de soție. Cum arată inelul primit de concurenta „Bravo ai stil”

Nicoleta Nucă a fost cerută de soție. Cum arată inelul primit de concurenta „Bravo ai stil”

04 aug. 2021, 09:33,
în Cancan

Îndrăgita interpretă Nicoleta Nucă va ajunge în curând în fața altarului, după ce concurenta „Bravo ai stil” a fost cerută de soție de iubitul ei. Momentul a fost unul extrem de emoționant deoarece nu știa ce are de gând să facă viitorul ei soț. Astfel, cererea în căsătorie a avut loc într-un decor romantic, la Istanbul, unde Nicoleta și Alex Ursache se aflau în vacanță.

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc. O cântăreață cunoscută a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Aceasta este nimeni alta decât Nicoleta Nucă, cea care din toamnă va participa la emisiunea de fashion de la Kanal D, Bravo ai Stil! Interpreta de muzică ușoară și pop originară din Republica Moldova s-a stabilit în România de mai mulți ani. Născută la Chișinău pe 26 ianuarie 1994, Nicoleta Nucă a trăit ani buni în Italia, la Milano. Ea a devenit cunoscută grație participării la emisiunea-concurs X Factor.

Nicoleta Nucă a fost cerută de soție

Mult așteptata și surprinzătoarea cerere în căsătorie s-a petrecut la Istanbul, acolo unde Nicoleta și iubitul ei Alex Ursache se aflau într-o mică vacanță. Emoțiile au atins cote maxime mai ales pentru Nicoleta Nucă, deoarece aceasta nu a știut ce avea să se întâmple. Artista și iubitul ei sunt împreună de de trei ani și au o relație foarte frumoasă.

„Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a scris artista pe contul de Instagram, unde a postat câteva poze cu inelul.

Se pare că Nicoleta chiar nu se aștepta ca iubitul ei să facă acest gest tocmai acum. Dovadă stă faptul că nu are vreo ținută deosebită în ziua cererii, ci un tricou simplu, alb, și o pereche de pantaloni scurți. Însă, după cum se spune că cele mai frumoase momente sunt cele nepregătite, spontane, în acest caz, vorba aceasta se potrivește de minune.

După ce Nicoleta a anunțat pe Instagram că a fost cerută în căsătorie, postarea ei a adunat, într-un timp destul de scurt, peste 10.000 de aprecieri și sute de comentarii. Fanii au felicitat-o și s-au bucurat pentru ea. Printre cei care i-au trimis mesaj cu urări de bine se află Antonia, recent cerută în căsătorie de Velea, dar și Feli Donose, care a felicitat-o din suflet.

Nicoleta Nucă concurează la Bravo ai stil!

Fără doar și poate, 2021 este anul cel mai de succes al Nicoletei Nucă. Și aceasta deoarece artistei îi merge bine și profesional dar și sentimental. Astfel, Nicoleta a fost cerută în căsătorie în aceeași perioadă în care este implicată într-un nou proiect de televiziune. În momentul de față, Nicoleta Nucă participă la filmările pentru show-ul „Bravo ai stil Celebrities”, alături de alte persoane publice pasionate de modă și stil.

„Cred că «Bravo ai stil Celebrities» va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învăța lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a spus Nicoleta Nucă despre noul proiect de televiziune în care este implicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *