Prima pagină » Cancan » Nicoleta Luciu și cei patru copii, vacanță în Croația. Bruneta este la vârsta maturității depline

Nicoleta Luciu și cei patru copii, vacanță în Croația. Bruneta este la vârsta maturității depline

16 iul. 2021, 15:32,
în Cancan

Focoasa vedetă TV Nicoleta Luciu, în pofida faptului că are patru copii, și-a păstrat formele apetisante chiar dacă are vârsta de 40 de ani. Bruneta l-a născut pe Zsolt Jr în 2008, iar în 2011 a devenit mămică de tripleți. Acum, în plin sezon estival, Nicoleta Luciu și-a luat odraslele și a plecat în Croația, unde va petrece toată vacanța la Marea Adriatică.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu s-a retras din viața publică pentru a se dedica mai mult copiilor pe care îi are cu soțul său Zsolt Csergo. În 2008, bruneta îl aducea pe lume pe Zsolt Jr, iar trei ani mai târziu își uimea fanii când anunța că va deveni mămică pentru a doua oară. De data aceasta a născut tripleți: doi băieți și o fetiță – Kim, Kevin şi Karoly. Între timp, juniorii au crescut și practică sport, căci părinții lor au grijă ca micuții să se dezvolte cât mai armonios.

Nicoleta Luciu, în vacanță cu cei patru copii

Nicoleta Luciu a plecat din țară și și-a luat și odraslele cu ea. Vedeta nu mai are de gând să se întoarcă acasă, cel puțin până la toamnă. Bruneta a plecat în vacanță, la fel ca în fiecare vară, în Croația, acolo unde rămâne pe toată perioada verii. În fiecare an, bruneta își ia copiii și pleacă în vacanță la Marea Adriatică, acolo unde petrec foarte mult timp pe yahtul de lux al soțului său. Practic se mută în fiecare vară pe yaht. Sunt aproape de apă, de soare, de terase și de toate atracțiile pe care le poți găsi în Croația.

Însă chiar dacă este în vacanță, Nicoleta Luciu nu se poate odihni așa cum și-ar dori, deoarece copiii au nevoie de îngrijire și atenție. În plus, trebuie să le gătească în fiecare zi. Are o bucătărie de lux pe yaht, așadar situația se ușurează puțin. Vara, Nicoleta Luciu și micuții săi mai sunt vizitați de mama ei sau de sora ei, Iuliana Luciu.

„Nicoleta și copiii sunt în Croația, așa cum merg în fiecare an. Toată vara o petrec acolo, practic se mută acolo pe perioada verii. E benefic și pentru copii, fac sporturi de apă, înoată mult, și ea stă la soare, se mai plimbă”, a declarat un apropiat al vedetei.

Nicoleta Luciu vârstă

Frumoasa vedetă este actriță, fotomodel, cântăreață și fostă co-prezentatoare la Vocea României. La începuturile carierei sale, bruneta a făcut parte din formația muzicală Laguna. Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980, în București, astfel că a ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani. Aceasta este bine dotată de la natură, având forme voluptoase care au consacrat-o în showbiz-ul autohton.

Cu toate acestea, Nicoleta Luciu s-a liniștit de ani buni, mai ales după nașterea copiilor și căsătoria cu Zsolt Csergo, în 2012. Oricum, ea spune că se mândreşte cu micuţii ei, care fac meditaţii la limbi străine şi practică fotbalul, schiul şi patinajul. De asemenea, ea precizează că la fel de importante în dezvoltarea armonioasă a copiilor sunt şi mesele sănătoase. Astfel, Nicoleta Luciu are patru copii frumoși și se află la vârsta marilor împliniri…

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024